Sayfa 972/1001 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

topikte 1-2 tane havlayan olduğu için fazla graf işine girmiyorum.
    78 üzerinde kaldığı sürece böyle teknik formasyon mevcut.

kuşla ilgili 38-40 bandından beri teknik yorumlama yapıyorum , son paylaştığım teknik formasyondaki 100 bandı bugun görüldü.
    formasyon hedefi 108 bandı özlden sorulmuş
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Kırmızı sana çok yakışıyor şarkısı gelebilir.

3. Dün bankalarda erken tavan hikayesi arakasından holdingler ve bademcuk tahtaları ile hacimli bir kapanış oldu.Yalnız bu hareket biraz hızlı gerçekleşti , Bugun 887 milyon teminet tamamlama çağrısı mevcut oynak 1-2 gün olur diye düşünüyorum , oyun biraz genelden ziyade tahta bazlı dönebilir benim görüşüm bu yönde .
    FORMASYON AVCISI 53

SPOT, BofA dün aldığı 10 un 7 sini bugün verdi,

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kuşla ilgili 38-40 bandından beri teknik yorumlama yapıyorum , son paylaştığım teknik formasyondaki 100 bandı bugun görüldü.
    formasyon hedefi 108 bandı özlden sorulmuş
    Tebrikler Sindoma abi, kuş 100 gösterdiler

Kuş 20 tale idi, gundwane abi geldi dediki suyun içinde 50 tale suyun üstünde 70 tale
    bu uzun vadeli başarılı bir analiz.
    Şuan suyun bi tık üstünde 100 taleyi bugün gördü.
    Dediği zaman bi kamyon alıp ataydık kenara şindi keyiften dörtköşe olup keyif cigarası tüttürürdük
    Yani borsada olmaz diye bişii olmuyor, 500 tale neden olmasın tombik kuş
    Hamdım Piştim Yandım

6. çağrı,

o nefret ettiğin tahtada bugun dikkat et.
    rüzgar arıyor şuanda
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler Sindoma abi, kuş 100 gösterdiler

Kuş 20 tale idi, gundwane abi geldi dediki suyun içinde 50 tale suyun üstünde 70 tale
    bu uzun vadeli başarılı bir analiz.
    Şuan suyun bi tık üstünde 100 taleyi bugün gördü.
    Dediği zaman bi kamyon alıp ataydık kenara şindi keyiften dörtköşe olup keyif cigarası tüttürürdük
    Yani borsada olmaz diye bişii olmuyor, 500 tale neden olmasın tombik kuş
    Bozkurt 38-40 bandından beri kuş taşıyorum yüklü burada bilenler bilir portföy paylaştığımda yazıyorum ozamandan beri hesabıma baktığımda kazancımı görüyormuyum suda olana değil ona bakarım.Yoksa buraya tahta yazmak kadar kolay birşey yok bir tane yazayım bende ama elimde o tahta yoksa kara da , denizde, hava da kaç para yaparsa yapsın önemi varmı
    FORMASYON AVCISI 53

8. Borsadaki yükselişe neden şaşırıldığını ya da fiktif dendiğini anlamıyorum. Gayet de gerçek.

Çoğu şirket karını katlıyor, çünkü enflasyonist ortamda fiyatlama gücü var. Yapıştırıyor zammı. Bu da cirolara ve karlara yansıyor.

Sn. Sindoma sizin öteki cebinizden çıkan para demiş, çok doğru. Büyüme verilerine baktığınızda ücretli kesimin büyümeden aldığı pay sürekli düşüyor. E para nereye gidiyor? Ç3 bilançoları gelince göreceğiz.

Özetle, mevcut koşullar devam ettiği sürece borsanın düşmesi çok zor. Yabancı olsa da olmasa da bir şey değişmez.

Aslında orada da bir karışıklık var. Yabancı olmadığı için borsa gidiyor değil. Borsanın gitmesi de yabancının olmaması da aynı sebepten..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 972/1001 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •