Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
ABD’nin Gara açıklaması sebebiyle ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
KCHOL Konsolide 2020/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 12633297000 Yıllık Değ%:113 Ana Ortaklık Payları: 9272570000 Yıllık Değ%:111
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yaptı da,müjde güme gitti. Kimse sormuyor, müjde ne oldu diye?
Yer İmleri