Bu ülkede birileri doların düşmesini hiç istemiyorlar. Ama bu topiktekiler değil. Dolara savaş açtığını söyleyenler doların düşmesine asla müsade etmiyorlar.
Bu ülkede birileri doların düşmesini hiç istemiyorlar. Ama bu topiktekiler değil. Dolara savaş açtığını söyleyenler doların düşmesine asla müsade etmiyorlar.
bir halt olacağı yok.
Kod:Dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç Bu son fasıldır ey ömrüm nasıl geçersen geç Cihâna bir daha gelmek hayâl edilse bile Avunmak istemeyiz böyle bir teselli ile Geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan Ve arkasında güneş doğmayan büyük kapıdan Geçince başlayacak bitmeyen sükûnlu gece Gurûba karşı bu son bahçelerde keyfince Ya aşk içinde harâb ol, ya şevk içinde gönül Ya lâle açmalıdır göğsümüzde, yâhut gül Eserin künyesi: Beste: Münir Nurettin Selçuk Güfte: Yahyâ Kemâl Beyatlı Makam: Segâh makamı![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Doğru tarihsel benzerlikler var lakin hepsinde faiz artırıldı bazılarında hem faiz artırıldı hem de carry trade girişi oldu, bu sefer duymadınız mı akşam Nebati' yi, durmak yok inadına devam diyor, ben talibim diyor.
Göstergeler fiyattan türetilir, fiyat göstergelerden değil. 9.46 dayken Şahap pas geçseydi ya da 200 arttırsaydı, 8.60 dı burası ilk etapta ve bir hareket tükenmişti. Şimdi parmak attılar uyumak üzere olan şeye, hoş geldin yeni dalga...
Şöyle düşünün, esas paranın bağlandığı yer durduğu havuz tahvil, repo, mevduat, burası çok büyük, bu likit buradan çözülürse ne olur, altın döviz borsa yurt dışı fon. Bu havuzu karşılayacak başka havuz yok, komple borsaya girmeye kalksa teorik olarak giremez, borsa 4 e katlar, dövize giriyor işte, reel sektör borcunuz var diyelim milyar dolar nereden hedge edeceksiniz vadelideki hacim de yetmez.
Ya ters manyel veriyorlar, faiz arttıracaklar milletin tepesine çakacaklar alın lan size dolar diyecekler, ya deli para gelecek bir yerlerden, tepenin en tepesinden sokacaklar o yüzden iyice şahlansın kudursun istiyorlar, ya da...Ya dası yok...faiz sebep enflasyon sonuç işte...harç bitti yapı paydos..
Aynen bunu diyorum ben de, inadına inadına...ve bu insanlar geçmişte 180 derece çalım atabilmekle meşhurlar...
Biz dün akşam arkadaşlarla düşündük taşındık kurun enflasyonist baskılarından kurtuluncaya kadar +400 puan arttırmaya karar virdik...demeyeceklerinin garantisi yok yani..
Yer İmleri