Kişisel olarak bakışım.
1994 den beri borsa ile
2008 den beri viop da iştigal eden biri olarak.
Her türlü kaldıraçlı piyasa , açığa alış satış ve dahi kredili işlemler yasak olmalı.
Fakat bu sadece bizde olma ile olmaz.
Tüm dünyada yasak olmalı.
İşleyiş maalesef istatıksel olarak da net belli ki.
Sistem küçüklerin parasını büyüklere transfer üzerine kurulu.
Arada bir iki küçüklerden de kazanan olıyor.
Ama işte o kadar
Bu viop dan para kazanmak mümkün değil gibi bir anlama gelmesin.
Çok dısıplın ve az kaldıraçlı olarak elbet mümkün.
Ama oda anca azınlık uygulayabilir.
Şuan için bunlar olmayacağına göre
Viop yapmayın desek de Bi işe yaramaz
Çünkü kendimiz yapıyoruz SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha fazla veri olsa daha fazla analiz olur, en azından oyalanmış oluruz.
Son düzenleme : ariston; 10-09-2022 saat: 20:21.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ben hayatım boyunca kötü insanlar ile karşılaşmadım, yani kötü insan nasıl oluyor bilmiyorum. TV'de, gaztede okuduklarımız var, twitter da örnekler oluyor. Sadece çocukluğumda bir parkta bir kedinin iple asılmış olduğunu gördüm bunu yapan insan olamaz diye düşündüm. Bir de karanlık bir yerde arabama giderken biri karşıdan geliyordu, durup dururken abi ben Malataylı'yım Battal Gazi'nin torunuyum benden korkma demişti.
Eğiitimli insan daha akıllı işler çeviriyor, Godfather'da silahlı hırsızdan değil çantalı olanlardan kork demişlerdi.
Bir insanın korkunç olması kötü olması demek değildir, bir de içip sarhoş olup karısnı ve çocuklarını doğraması da hayatın akışına uygun, ayıkken gayet sevecen olabiliyorlar.
Geçen sıkıcı bir film vardı ama sonuna kadar seyrettim. ABD'li bir kadın, zengin kocası ölüyor borçlar düşünce yine de bir şeyler kalıyor ve daha ucuz olan Paris'e yerleşiyor.
Orada birisi soruyor sizin gibi birisi nasıl bu duruma düştü diye, ölene kadar yetecek param vardı ama ölmedim diyor.
İtalyan sineması iyidir. rejide Visconti'ler Pasoliniler felliniler falan ... popo fetişin varsa o zaman istikamet tinto dayı
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Filmler kitaplardan daha ileri oluyor. Yapımcı, senarist, yönetmen, kameraman, ışıkçı, continuity uzmanı vs büyük bir yatırım, mutlaka bir amacı oluyor. Gerçi geçen bir filmi hızlıca seyrettim, en sonunda ekip toplanmış bu tip filmlerde oynamak istiyorsanız telefonumuz emailimz burada bizim ile iletişime geçin demişler, tabi o tip filmler hariç. Hatta aklınızda bir senaryo var ise onu da gönderin biz oynarız demişler.
Bu da iyiyidi.
Hay hak!
Perde kurduk, ışık yaktık
Gösterimiz gölge, hayal
Gerçeğin aynasıdır bu
Sanılmaya martaval
Bu perde, başka perde
Gölge oyunu perdesi
Karagöz'ü sevenlere
İşte Karagöz perdesi
Kağıt bardak işinde bir tanıdığım var..
Yurtdışından kağıt getirtiyor..Euro bazlı..
18 den euro maliyet yaptı.
Genelde 6 aylık falan üretim ihtiyacı için alıyor..
Pat euro düştü 9 a ..
Sence kar mı yazar mı zarar mı bu arkadaş..(hem yurt içi hem yurtdışı satışı var..)
Bir başka üretici hop euro 9 dan maliyet yapıp iç pazara mal bassa..??
Sen 18 maliyette sin..?
Yer İmleri