Sayfa 976/996 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Allah korusun, es kaza reis devrilirse gene yapacakları şey aynı şeydir değişmeyeceklertir, kamusal alan gene vatandaşın bir bölümüne yasaklanacaktır, bundan kuşkunuz olmasın becerebilirlerse yaparlar, rövanş alma hesabındalar.
    Bugün gördüğüm sol sağa, sağ sola yaklaştı. O artık olmaz. Şuan ne yapıldıysa aynısı bizede yapılacak. Rahmetli Turgut Özal bir kere anayasa delinince bir şey olmaz demişti lakin bu gün yol oldu. Şayet Erdoğan giderse bizden baya bir rövanş alacaklar. Biz diyorum dikkat et oy vermiyorum ama zararı bende göreceğim.

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    parti ile ilişiğimin olmadığını söylemiştim. dediğiniz şeyler çamur at izi kalsından başka bir şey değil, sizde inanmışsınız önden gidenlerden olmuşsunuz.
    Burayı kişisel tartışma alanına çevirmeyelim. Aynı yaklaşım sende var sürekli itham ediyorsun. Ne yani oy vermeyince dinden mi çıkıyoruz. Kafirun süresi son ayet.

3.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Allah korusun, es kaza reis devrilirse gene yapacakları şey aynı şeydir değişmeyeceklerdir, kamusal alan gene vatandaşın bir bölümüne yasaklanacaktır, bundan kuşkunuz olmasın becerebilirlerse yaparlar, rövanş alma hesabındalar.
    Reis ölümsüz mü. Yarın öldüğünde o zaman perişan mi olacağız. Süleyman soylu niye pasifize edildi. İstifa sonrasi adamı pasifize edildi sebebi damat olmasin. Yanlış yanlıştı lr doğru doğru. Kişiye göre değişmez. İsraf da haramdir. İtibar için israf söz konusu değildir m

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Burayı kişisel tartışma alanına çevirmeyelim. Aynı yaklaşım sende var sürekli itham ediyorsun. Ne yani oy vermeyince dinden mi çıkıyoruz. Kafirun süresi son ayet.
    Bakın bunda haklısınız yakınlaşmakta yani, reisi devirebilmek için şuursuz müslümanlar da sola yaklaştı.
    tek hedefleri onu devirmek, reisin politikalarına alternatif bir proje üretmeyi düşünen , çabalayan kimse yok, hazırlıksız öylesine takılıyorlar, pek iktidarı düşündüklerini de sanmıyorum.

5. Sayın dobra Osmanlı yedi düvele hakim oldu. Hizmet etti gün geldi sapıtti Yavuzun torunları. Sonrada yıkıldı. Emreviler de en rezil örnek bu gün gibi. Allah dinini tamamlayacak. Kişilere bağlı değil bu. Erdoğan ilah ve peygamber değil. Eski İçişleri bakanı demişti. Peygamber gurura kapıldı biz kapılmadik. Biri de onda Allah'ın sıfatları var demişti. Bu gün bu tür insanlar öncelikli.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis ölümsüz mü. Yarın öldüğünde o zaman perişan mi olacağız. Süleyman soylu niye pasifize edildi. İstifa sonrasi adamı pasifize edildi sebebi damat olmasin. Yanlış yanlıştı lr doğru doğru. Kişiye göre değişmez. İsraf da haramdir. İtibar için israf söz konusu değildir m
    Ölüm hak, yaptıklarının kıymeti daha bir anlaşılacaktır, soylunun pasifize edildiğini nereden çıkardınız? o 15 temmuz zaferinin önden gidenidir ve inşallah reis bir dönem daha görev yaptıktan sonra görevi soylu devralır diye umuyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Bakın bunda haklısınız yakınlaşmakta yani, reisi devirebilmek için şuursuz müslümanlar da sola yaklaştı.
    tek hedefleri onu devirmek, reisin politikalarına alternatif bir proje üretmeyi düşünen , çabalayan kimse yok, hazırlıksız öylesine takılıyorlar, pek iktidarı düşündüklerini de sanmıyorum.
    Doğru ya unuttum. Ak parti kutlu bir dava. Sen trolsun. Şuurlu müslüman hırsızlık yapar mı. Adam kayirir mi. Her yerden maaş alır mı. Bronson niye gitti. Trump hakaret etti mal varlığı dedi koştur koştur gittik sebep.

8.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Feto soruları çaldığında iyi hatırlıyorum kılıçtaroglu bunu gündeme getirdi. Erdoğan alnı secdeye degenlerden zarar gelmez mantığıyla bunu görmezden geldi. Sonra ortaklık bozuldu. Eliyle koymuş gibi hepsini buldu. Soru çalma kul hakkıdır. Hiç bir grup zümre ye ayrıcalık tanınamaz.

Sayfa 976/996 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •