Sayfa 976/999 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

1. Hakkari belediyesine, kayyum olarak Hakkari valisi atandı.
    Bakalım devamı gelecek mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    normal emeklilerinde % 22 civarı 3 daha gelse temmuzda 3 ün 1 i adar olmasada 25 civarıda onlar alır
    asgari ücretliye bişey düşmez
    Aynen öyle,enflasyon üstünde zam verdik diyede hava atarlar,25 üstüne kesin çıkmaz,zaten demedimi emekli yüzünden bütçe denkleşmiyor diye...bir kahin ne diyordu Türkiye hızlan araplaşarak yobazlışacak diyordu,galiba bu adam ölmeden bize rahat yok,çünkü şeytanı çok kuvvetli,sanırım falconelli gibi ölümsüzlüğü bulmuş olabilir

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şimdilik memur ve emeklisinin zam oranı
    3,30 +3,37+10 yaklaşık %17 civarıda haziranda 3 çıksa memurun ve emeklisinin alıp alabileceği en yüksek oran %20 yi bulmaz
    5 aylık enflasyon verilerinden sonra;

memur ve memur emeklisinin alacağı zam oranı:17.4
    Haziran enflasyonu 2.25 civarı gelirse %20 zam alır memur.
    SSK lı 25.54 güle güle harcayalım.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Finans2023 forumdasin yazdıkları temel analiz olarak çok doğru da sonuç bence yanlış.su anda uygulanan politikalar sonuçları görülmediği için uygulanan politikalar değil.bunlari uygulayanlar bizi on kere cebinden çıkaracak kalibre de ve zeki insanlar.bunlari yapiyorlar çünkü görevliler.gocmen politikası emlak politikası doviz politikası hepsi amaca yönelik şeyler.amac mevcut sistemin yıkılması ulus devletlerin bitmesi ve yeni sistemin 2030 da dizayn edilmesi.yeni sisteme geçiş çok ama çok acı verici olacak.yapilanlara hiç ama hiç sasirmiyorum
    hkm ustadım TR ruanda uçuş sayılarını gördünüz mü

dingilizler ruanda da yeterli sağlık hizmeti alamayanları TR ye yonlendiriyormuş

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Babangidayı aldık Temmuz da.
    https://youtu.be/AsJuP39az10?si=-OaRY1-DRNgAku1q

emekli aynen boyle kenardan izleyecek bu gidişle

Şimşek:
    - Cuma günü itibarıyla swap hariç net rezervler artıya geçti
    - Rezervlerdeki iyileşme çok net bir şekilde Türkiye'nin kırılganlığını azaltmıştır, eksi rezerv bir gündem maddesi olmaktan çıkmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Şimşek : Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir kaynak girişi var; Aldığımız döviz karşılığı verdiğimiz TL'yi nasıl piyasadan geri çekeriz onunla uğraşıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Şimşek:
    - Program bizim öngördüğümüzden çok daha iyi çalışıyor
    - Piyasa bugün "Bu program kararlılıkla uygulansın, 24 ay sonra enflasyon %20 civarına inecek" diyor, biz daha iyisi olacağını düşünüyoruz

Sayfa 976/999 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •