Sayfa 977/1006 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. arkadaşlar kendi kendini devamlı güncelleyen, aynı ekranda BİST, gösterge faiz ve dövizi eş zamanlı gösteren bir uygulama veya site olarak ne kullanıyorsunuz?
    Borsadirekt sayfasını kullanıyorum ama döviz ve gösterge faizi güncellemek için devamlı F5'e basmak gerekiyor, daha pratik bir şeyler var mıdır?

2.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    arkadaşlar kendi kendini devamlı güncelleyen, aynı ekranda BİST, gösterge faiz ve dövizi eş zamanlı gösteren bir uygulama veya site olarak ne kullanıyorsunuz?
    Borsadirekt sayfasını kullanıyorum ama döviz ve gösterge faizi güncellemek için devamlı F5'e basmak gerekiyor, daha pratik bir şeyler var mıdır?

treadingview dene belki beğenebilirsin
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. Tl ciler ayvayı yemiş.
    Dolar 1 günde 2-3 aylık tl faizi kazandırdı

4. bence Venezuela ile ticaret falan bunlar tehlikeli işler...abd ile ilişkileri geren hadiseler olur...dikkat etmek gerekir...

5. cds %8 artmış.302 oldu,risk primi yükseliyor.

6. dün gece yazmıştım dolar düzeltme yaptıktan sonra bir parça alınabilir,zira tl de kalmak artık gerçekten riskli,sabah 4.65 düşmüştü yine 4.72 geldi.

7.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    bence Venezuela ile ticaret falan bunlar tehlikeli işler...abd ile ilişkileri geren hadiseler olur...dikkat etmek gerekir...
    aynen oyle biz ne dersek diyelim bu dunyayı israil ve abd sermayesi yonetiyor..rusya dan s400 aldık diye dolar ve borsanın ne oldugunu cabuk unutulmus demekki..ne zamanki abd nin dusman oldugu bir devletle yakınlastık olanalr hep ortoda .

8. mehmet şimşek

11 yıldır sürdüğüm bakanlık görevim sona erdi msj verdi.

artık hükümet ile bir ilgim yoktur diyor
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 977/1006 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •