Sonra kahvede Hayber Kalesi menkibelerinin çağdaş versiyonu...
"Abi 100 kisinin bulunduğu dolar başlığına "heyt lan utanmaz arlanmazlar" diye yalın kılıç bir daldım. Her biri bir köşeye kaçıverdiler...Ödlek bunlar"...
Yap bir çay abime...
Sonra kahvede Hayber Kalesi menkibelerinin çağdaş versiyonu...
"Abi 100 kisinin bulunduğu dolar başlığına "heyt lan utanmaz arlanmazlar" diye yalın kılıç bir daldım. Her biri bir köşeye kaçıverdiler...Ödlek bunlar"...
Yap bir çay abime...
Emin olun akp gitsin istemiyorum.Gelen kim olsa krizi kucağında bulacak.Hem de akp nin 2001 de ardından geldiği krize benzemeyen bir kriz geliyor.İktidarda onların olup bu krizin hesabını vermesi lazım.Hakçası o.Ha gelir de diktatörlük falan gitmezler diyenlere ise halk tabanı olmayan hiç bir iktidar dıştan özel destek almazsa iktidarda kalamaz ülkeyi yönetemez.Dolar 6 7 allah ne verdiyse giderse akp nin tabanı da reis iyi hoşta artık bu devran dönmüyor,başka birileri mi gelse demeye başlar.Ben 24 haziranda şeker fabrikalarının özelleştiği illerde akp oylarını dehşetli merak ediyorum.O iller hep akp kalesiydi.
Ufak bir yara var diye, Hemen kesme kolunu.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
abbas kim ....
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri