Sayfa 978/1527 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988102810781478 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Kızmaca yok.... ...burası borsa.....
    Kademe çok iyi. İnşallah güzel kapatır. Ona değil ki kendime kızıyorum[emoji16] kısa vade girmemeliydim. Kozaa elimden kaçmasın da 26 sına kadar kozaa alma hürol abi sen. Hisseyi kaldırırsın falan citi üzerinden belli mi olur [emoji23]

Sent from my iPhone

2. bir aralar deniz bey, bu grup kağıtlarında kozaa yı yükseltirken ipek topluyor, ipekeyi yükseltirken kozal topluyorlar gibisinden bir konuşması olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam. (şayet söylediklerim eksik yada hatalıysa sayın denizkiraz sizden özür diliyorum) şimdi takaslarına baktım doçe ve citinin ipekteki payı 30,56 (doçe 13,26, citi17,25) kozaanın takasında doçe 8,63 citi 12,87 toplamı 21,50. hal böyle olunca ipekte yabancı oranı daha yüksek, bugünkü harekete bakınca da ipeki sanki topluyorlar gibi gelmiyormu ? birde yine temelci arkadaşlar bahsediyordu,, önce kozal sonra kozaa daha sonra da ipek zirve yapacak diyorlardı. şimdi tabii benim elimde ipek olduğu içinmi içimden öyle geçiyor? sıra ipeke gelmedimi hala? deniz bey özellikle sizden ricam ipekte mi kalmalıyım yoksa kozaa yamı geçmeliyim. sorumluluk tamamen bana aittir. belirteceğiniz görüşünüz için şimdiden size teşekkür ederim.

ARKADAŞLAR BU SORUMA MÜSAİT OLDUĞUNUZDA CEVAP ALABİLİRMİYİM?

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

Kademeleri dardır, fiyat hareketleri genelde ağırdır ama, Şirket gibi de şirkettir....
    (Uzun vadesi iyi olacak hisseler arasında..!!)
    Gecen sene yükselişten önce bilanco cok iyi gelecek al diye haber gelmisti. Herzaman ki gibi sadece takibe aldik.
    Artti tabii ben de izedim herzmanki gibi.. bilom bakalim neden almadım ??tabii ki kozaa da mahkeme biyecek sendromundan.. bir sene gecti degisen birsey yok..sendrom devam ediyor..psikoloji dersinde okutulacak konu kozaa muptelaligi..uygun bir yerden kozala geçip ekranı kapatıcam ama sürekli ara acilmaya devam ediyor..bu şirket sabancinin ve uzay tekstili uretiyor onu çok açık bir sirket diye arastirmisdim ozamanlar..

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Kademe çok iyi. İnşallah güzel kapatır. Ona değil ki kendime kızıyorum[emoji16] kısa vade girmemeliydim. Kozaa elimden kaçmasın da 26 sına kadar kozaa alma hürol abi sen. Hisseyi kaldırırsın falan citi üzerinden belli mi olur [emoji23]

Sent from my iPhone
    Ortak bırak şu aselsani daha cok zamani var sonrada cok uzuncu hissesi..
    Aramızda ayrı gayri olmaz zaten birakip gittin bizi kotu zamanda.. ortak dedigin bize ne... yorsa sanada afedesin [emoji1][emoji1]gel geri sen.. kozaa buyuk resmdeki uçgen icine atabilirse.. 5.62 ustu saglam kapanislar yaparsa ucgen icinde kalır ve 5.62-6.90 arası gider gelir zamani gelinceye kadar.. zamanına ise ekstra haber akışı olmazsa 4 ay kadar var gözüküyor..burda daha rahat trade edersin..ben beceremem o ayri konu..bugün çok fazla 5.62 civarinda dolaşıyor ve pastada cok karsilikli islem var.. korkmaya başladım o da ayrı[emoji1]

bu kağıdında 2 belalısı varmış,dün tacirler,bugün işyatırım kağıdı mahfetti kozaa da

Sayfa 978/1527 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988102810781478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •