Sayfa 979/1003 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop - XIX

1. Stop demek hayat demek. 1 short aciyisun çitirlik diye ona stop koymayınca algi short olunca nasi olsa az diye yenilerini yapiyosun ha doner ha doner derken elinde onlarca short olup batıyorsun. Aslında kadar anı ilk actigin poz zararsa ya stop olacaksin yada hiç yeni açmiyacaksin. Batis sadece tek 1 poz ile başlıyor. Yenilere duyurulur.

2.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Senin gözler bakıyor ama boş bakıyor hocam tüyo nun kralını verdik daha da tüyo alamadım diyorsun !!!
    yaşlandık belki ondandır

bir hafta evvel ereğlide ailemden kazada ağır yaralananlar oldu kafam orada..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    hadi be ... hangi programdan şey edeceğim ... hizliresim.com vardı ... orası üyelik istiyore diye başka programdan yükledimdiydidi..... başka neresi var yahu ... iyi de ben grafiği görüyorum forumda
    Sayın sütbıyık,
    Şurası var: https://imgbb.com/
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    yaşlandık belki ondandır

geçmiş olsun, sağlık sıhhat > para

5.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Shortların bu piyasada uğradığı taciz, yılbaşında taksimde turist kadınlarınkinden bile fazladır. Nerden baksan kepazelik

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    He valla. Bi kulağımızın arkası kaldı. Belki o da kalmamıştır.

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Cok guzel hareketler oluyor. İnsan heycanlaniyor. Viobu seviyorum
    Shorcu arkadaslar yanlis anlamasin cikisa degil harekete seviniyorum. Sanki bir canli gibi bir ruhu var gibi

Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    yaşlandık belki ondandır

Gecmis olsun Sn besonderes. Insallah iyilesirler ve daha bir guzel yasarlar hayatlarini.

8. Hayali para ile long aciliyor yapacak birsey yok
    Abd nin durumu belli cokmus ama nasdag tum zamanlarin zirvesinde ve hala deli gibi artiyor
    Anlami yok

Sayfa 979/1003 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •