Sayfa 979/1002 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Doğru süüülüyon abi, pala çok teknik çalışıyo, uyarmasan zopayı yiyecektim az kalsın, bundan sonra pirim sensin

1612 flat son açtığım lönkleri de kapattım, birazda yarın oynaruk
    Palayı hem gündüz hem de gece seansı öpüyon senden korkulur..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Doğru süüülüyon abi, pala çok teknik çalışıyo, uyarmasan zopayı yiyecektim az kalsın, bundan sonra pirim sensin

1612 flat son açtığım lönkleri de kapattım, birazda yarın oynaruk
    Pala ,pala olalı böyle tokat yemedi,helal sana...

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    İnşallah işin görülür , çözüme ulaşır,
    ancak ben kuruş dahi olsa kabul edemem, 2018 de battığımda bile kimseden bir kuruş kabul etmedim etmemde.
    arabam vardı geçen sene kızımı evlendirdiğimde onuda ona hediye ettim, şimdilik araçsızım çokta lazım değil ama olmadımıda olmuyor ufaklık araba sürmeyi unutucam diyor istiyor mecbur alıcaz artık onada söz verdim.

işin leyhte çözülürse, aklından geçirdiğin miktarla önümüz ramazan,bayram,kurban,bayram.
    ihtiyacı olan garipleri sevindir arkadaşım.
    Allah c.c. gönlüne göre versin.
    İkinize de bravo,ne gönlü bol insanlarsınız, para pul dediğin kaybedilir de kazanılır da önemli olan dostluk, sevgi ve saygı ... ve bu forumda fazlasıyla var. Bakmayın yeni üye olduğuma bu forumu 10 yıldır takip ederim,şimdi iyi ki de takip etmişim diyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

4. Endekste bariz obo var günlük.bu haberleri isletirler bilemem.fakat bu parti kapama işinden bişey çıkmaz.2008 de AKP'ye açılan dava 30 temmuz 2008 de bitmiş.surecininde sonucununda aynı olacagi görüşündeyim.hazine yardımının kesilmesi ve kurucu üyelere ve bazı milletvekillerine yasak .Parti'nin kapanmasinin AKP'yi vuracağını herkez bildiğine göre.yardımin kesilmesi gundemdeydi zaten.piyasayi sınırlı etkiler arada bir sakal dokuleni alda olur.

5. hdp tayfasının vekilliği düşerse erken seçim olur...

6. Ben bırakacağım bu Viop olayını.
    Sabah sabah sanırım tüm paramın en az 10% unu alıp götürecek ve kim bilir ne zaman geri verecek...
    21 ocaktan beri alıyorum veriyorum ama arpa boyu yol alamıyorum. Ve 2021 net kar, yarin itibari ile, büyük ihtimalle eksi bilmem kaç olacak... yani 2020 karımdan yiyecek....

En güzeli spek hisse alıp ekranı kapatmak gibi... ama sanırım ona da çok geç kaldık.... bana borsada para yok...

Cok uyuz ve sinir oldum ya. Ya bi kere, ne zaman hangi parti kapatıldı da çözüm oldu bu???? Hep yenisi kuruldu. G3ne öyle olacak ama, borsada ve dolarda birileri ben gibi ky leri sogusleyecek... olan ben gibi garibanlara olacak...
    Kesin havlu atma zamanı geldi sanki....

Herkeslere de paylaşımları ve yardımları, açıklamaları için çok teşekkürler,
    Bozkurt, tezgaha geliyorum ben, var mi limon? Satak?

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

7. Sn.viop ve bear_bull abinin birbirlerini onure edisleri harika. [emoji106] gönülden tebrik ediyorum

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

8.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Ben bırakacağım bu Viop olayını.
    Sabah sabah sanırım tüm paramın en az 10% unu alıp götürecek ve kim bilir ne zaman geri verecek...
    21 ocaktan beri alıyorum veriyorum ama arpa boyu yol alamıyorum. Ve 2021 net kar, yarin itibari ile, büyük ihtimalle eksi bilmem kaç olacak... yani 2020 karımdan yiyecek....

En güzeli spek hisse alıp ekranı kapatmak gibi... ama sanırım ona da çok geç kaldık.... bana borsada para yok...

Cok uyuz ve sinir oldum ya. Ya bi kere, ne zaman hangi parti kapatıldı da çözüm oldu bu???? Hep yenisi kuruldu. G3ne öyle olacak ama, borsada ve dolarda birileri ben gibi ky leri sogusleyecek... olan ben gibi garibanlara olacak...
    Kesin havlu atma zamanı geldi sanki....

Herkeslere de paylaşımları ve yardımları, açıklamaları için çok teşekkürler,
    Bozkurt, tezgaha geliyorum ben, var mi limon? Satak?

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Abi ben dediydim demek istemem ama çok dedim ya, bırakın viobu diye
    Bu işler, kaşık kaşık toplayıp kepceyle palaya vermektir.
    zevkine bi jeton dan fazla oynamıycan, paran gitse iyi sağlığında gider...
    senet sepet işine de girme, aldığın hisse gitmez sattığın hisse uçar
    Bu piyasada ekmek yok abi, olsa ben kazanırdım şimdiye kadar kaybettiğim paralarla sıfır araba iki artı bi daire üstüne de bi aypon telefon rahat alırdım.
    paran varsa git arsa al dükan al, kiraya verir gül gibi geçinirsin
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 979/1002 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •