Sayfa 979/1002 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Geçen yıl temmuz Aralık arasında borsa 2 3 kat kazandırdı. Yılbaşından seçime kadar 5 ay boyunca, arada yukarı zikzaklar olsa da borsa düştü. Zamanlama önemli.

2.  Alıntı Originally Posted by SNOOPY Yazıyı Oku
    Geçen yıl temmuz Aralık arasında borsa 2 3 kat kazandırdı. Yılbaşından seçime kadar 5 ay boyunca, arada yukarı zikzaklar olsa da borsa düştü. Zamanlama önemli.
    aynen. hatta o zaman enflasyon şimdikinden bile yüksekti. depremi hiç saymayalım(ki saymalısınız) ocak ayında 2 haftada %20 düştü.

3. Yabancının 3 haftalık hisse satışı yarım milyar doları aştı
    https://www.bloomberght.com/yabancin...i-asti-2337592

Bunlar satarken vaziyet böyle
    Daha bir de bunlar alıma geçecek.

4.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Ben şahsım adına konuşayım. 40-45 günlük sürede özellikle çeşitli endeks fonları olmak üzere hisse yoğun fonlar, yüzdesel olarak güzel kazandırdı. Bir süre bunlardan çıkıp hisse oranı düşük çeşitli değişkenlere, fon sepetlerine ve kısmen para piyasası fonuna parkettim. Rpd de kısmen bunlardan birisi. Gidişata bakıcam, hala bist gidiyor şu an, ama risk algım bekle diyor bana. Kısmen hisse al sat yapmaya çalışıyorum o arada ufak tutarlarda da. Bistin düşüp düşmeyeceğine bakıyorum...
    Kkm'den çıkarmak için baskılanan dolar karşısına çıkarılan mevduat faizinin kesmeyeceği malum. Yönetim için TL enstrüman olsun da hangisi olursa olsun mantığı geçerli sanırım. Bu yüzden borsayı, özellikle halka arzları cazip kılma çabası da var. Bunun seçimlere birkaç ay kala riskten kaçma algısının pekişmeye başladığı zamana kadar süreceğini düşünüyorum. Önümüzdeki zamanlarda halka arz edilecek şirketlerin sektörlerine göre fonlar almak daha mantıklı olacaktır.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Bist kirilim olacaktir , burada önemli olan 50.000 TL altı yatırımcıların panikleme durumudur , Ocak ayındaki başlayan düşüşün sebebi bilinmedigi gibi ,sebebde aranmaz

6. Pek gündeme gelmedi ama dün gece 10 puanlık faiz artışı yaptı merkez bankası.
    Reeskont faizi 10 puan arttırıldı.
    Artık krediler daha da pahallı hale geldi.
    https://www.dunya.com/ekonomi/merkez...-haberi-703479

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Bist kirilim olacaktir , burada önemli olan 50.000 TL altı yatırımcıların panikleme durumudur , Ocak ayındaki başlayan düşüşün sebebi bilinmedigi gibi ,sebebde aranmaz
    Düşüş herkesin beklediği zamanda değil;tam tersine beklemediği zamanda gelir.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Düşüş herkesin beklediği zamanda değil;tam tersine beklemediği zamanda gelir.
    Suphesis öyle olacaktır, karı zamanında alıp ,6 -12 ay sonra artabilecek enstrüman Lara yatırım yapıp beklenmelidir

Sayfa 979/1002 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •