Sayfa 98/573 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 4577 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Yanlış yaptı birakmalıydı
    bir halt olacağı yok.

Ben hep aday olmayacak diye umuyordum
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben hep aday olmayacak diye umuyordum
    Yargıtay kararı gelmediği icin aday oldu ve büyük ihtimallerde Başkan olarak seçilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fenerbahçe Doğuş 79 Eskişehir Basket 69 MS

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yargıtay kararı gelmediği icin aday oldu ve büyük ihtimallerde Başkan olarak seçilir
    Yargitaydan olumsuz bir şey çıkması mümkün degildi.
    bir halt olacağı yok.

bayanlar voleybol ve basketbolda çok uzun yıllardır görmediğimiz bir başarısızlık yaşıyoruz
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Somewhere in time...
    Gönderi
    2,437
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bayanlar voleybol ve basketbolda çok uzun yıllardır görmediğimiz bir başarısızlık yaşıyoruz
    Özellikle bayan basketbol takımı çok kötü durumda..Geçen senelerde ki takımdan,hırstan eser yok maalesef.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Fenerbahçe Doğuş Turkish Airlines EuroLeague 2017-2018 sezonu 29. maçında Rusya temsilcisi Khimki Moskova’ya konuk oluyor. 28 Mart Perşembe günü TSİ 18:45’te Mytischi Arena’da oynanacak mücadele öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile oyuncularımızdan Kostas Sloukas Resmi Sitemize açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic, Khimki Moskova’nın nasıl bir basketbol oynadıklarını bildiklerini ve maç içerisinde sürekli değişkenlik gösteren savunma stratejilerine karşı hazırlıklı olmaları gerektiğini belirtirken; Sloukas ise oyun planlarına mücadele boyunca sadık kalmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Zeljko Obradovic, “Khimki ile İstanbul’da oynadığımız mücadele çok keyifli ve çekişmeli geçmişti. Rakibimizin nasıl bir basketbol oynadığını biliyoruz. Onların maç içerisinde sürekli değişkenlik gösteren savunma stratejilerine hazırlıklı olmalıyız. Elbette galibiyet için nasıl bir basketbol oynamamız gerektiğinin de farkına varmalıyız” dedi.

Kostas Sloukas ise, “Her zaman olduğu gibi bizim için çok büyük önem taşıyan bir galibiyeti almak istiyoruz. Amacımız normal sezonu ikinci sırada tamamlamak. Khimki, amaçları olan Play-off’a yükselmeyi garantilemiş durumda ve bu da üstlerinde bir baskı olmamasını sağlayacaktır. Rakibimizin en önemli oyuncularından biri olan Shved’i durdurmalı ve oyun planımıza mücadele boyunca sadık kalabilmeliyiz. Bunları yapabilirsek kazanabileceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 98/573 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •