Sayfa 98/799 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 6387 madde; 777 - 784 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

1. yönetim kurulu üyeleri yılda net 5.4 milyon tl para alıyor.ayda 80 000 tl maaş hiçbir holdingte yok. şirketin yönetim kuruluna gir hiçbirşey yapma 5 yılda zenginsin. ne güzel ondan sonra git zermeramın en iyi villalarını kapat.oh ne ala .yıllardır şirket yönetim kurulunun 6 üyesine çalısıyor.eğer şirket maaş ödemesi adı altında içi boşaltılmasaydı.şimdi ortada iki katı büyüklüğünde ittifak vardı.şirketin büyüme hızının düşük olması direkt bununla alakalı.spk buna nmüdahale edemiyor belliki.yönetim kuruluna hepimizin katılıp bu adaletsiz uygulamayı durdurmamız lazım.yoksa şirket bu büyüme hızı ile zor 1.lige çıkar.

2. bir arkadaş adese ile birleşsin demiş, cevap:zaten birleşik.adesenin %72 si ittifakın bağlı ortaklığı.koç holding arçelik gibi yani.

3. ittifakın yıllardır elinden çıkaramadığı(nedenleri vardır mutlaka) arsa,tarla,dükkan,kagir yapıda ev,ahır,otlak,motosiklet,bisiklet gibi aklına ne geliyorsa almış.şunları bir nakte çevirsende olü yatırımlardan kurtulsan diyorum.115 milyon tl karşılığı doviz açık pozisyonun var.sunları bi azaltsan diyorum.birde sen 1.lige çıkmak istiyorsan bırak ahırı,motosikleti,tarlayı,tapanı.imaş gibi şirketlere yoğunlaş.hani 2018 yılına ait kapasitemiz bile doldu diyorsunuz ya.

4.  Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
    bir arkadaş adese ile birleşsin demiş, cevap:zaten birleşik.adesenin %72 si ittifakın bağlı ortaklığı.koç holding arçelik gibi yani.
    Borsada birleşsin diyorum. Tek senet üzerinden işlem.

5. Gölgeler uzadığında güneş batıyor demektir.

6. dün olmadı, bugün olur artık, çok uğraştırdın hadi artık

7. Kabak tadı vermeye başladı

GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kabağın bile tadı hoş bu kan emiciler yerleri yurtları olmasın ..

Sayfa 98/799 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •