Tey teeeyyy teeeeeeyyyyy.[emoji4][emoji4][emoji4]JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tey teeeyyy teeeeeeyyyyy.[emoji4][emoji4][emoji4]JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerde ula o kendine ve memlekete bi moka faydası olmayıp millete akıl veren satın kaçın diyen hanzolar.
Bir çıksınlar korkmasınlar birşey yapmıycaz hahahaha
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Saka gibi .Hatip Ağa cuma ,cumartesi ve pazar günü "50 yolcusu kalmasın " diye avazinca bağırdı komşu köyde defalarca Bir zamanlar Çukurova 2 için .Kağıt 3 günde %45 yaptı ve şimdi 34.34 de .
Helal sana Hatip Ağam![]()
Derin ağanın analizleri, hatip ağanın dik duruşu bize gayret veriyor elhamdülillah JKM-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedık devam ediyor almaya.. Bu defa brut yaradı senede, aldığını satamadığı için yukarı sürmek zorunda kalıyor.. Guzel olansa o satınca da diğer kurum karşılıyor...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri