-
Kagıt lanetlenmiş, olduğunu ispat etti. Ford araba uretiyor. Bu bisiklet üretiyor. Cok açik ve net. Lanetli kağıt.
-
TOASO - Tofaş Oto Fabrikaları
Al sat yapıp zengin olmak isteyenleri spekülatif kağıtlara yatırım yapmak isteyenleri Tofaş’a bekliyoruz . Dün eve giderken yolda bir tane doblo gördüm , içimden bu aracı bizim şirket satıyor dedim . Herhalde bir yatırımcı gibi hissetmeye başladığımı düşünüyorum . Ama ne güldüm öyle düşününce varya [emoji1][emoji1][emoji1]
Kağıt uzun vadeli haftalık trendin en alt bandına çok yakın hem TL bazlı hem USD bazlı grafikte bir süre yatay seyir sonrası yükseliş başlayacaktır sabır . Tüpraş’ta böyle haftalarca süründü 117.50 den almaya başladım . 110 lara kadar topladım . Kocaoğlan çok şükür gidiyor şimdi yukarılara doğru . Sadece zaman Lazım ve hedeflenen fiyat geldiğinde satmasını bilmek lazım arkadaşlar . Kağıtla evlenmeyin kimse dipten alamaz ve tavandan satamaz bunu unutmayın bi yerden gireceksiniz . Bi yerden çıkacaksınız . Nasibim bu kadarmış diyeceksin .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
-
-
-
Çok Teşekkürler sayın soruzbah...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
osd verilerine göre ford un 2 aylık üretimi ve ihracatı tofaşa göre çok iyi ocak ayında 15 gün tofaş üretim yapmamıştı inşallah yetişir nerdeyse 2 katladı
-
Sn SORUZBAH'ın yayınladığı verilere göre,
Doyçe satmış 3 milyon lot son 1 haftada.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri