Ekonominin yüzlerce göstergesinden eksi olanları görmeyip artı olanları yandaş medyada günlerce servis ederek ekonomide olumlu hava estirmeye çalışıyorlar. Örneğin dün Ahaber de inşaat fiyat endeksi %,056 artışını ekonomik başarı gibi lanse etmeleri güldürücü idi. İnşaat sektöründeki konut satışları bir önceki aya göre %46 geçen yılın aynı ayına göre % 20,4 azalmışken iken inşaat fiyalarında ki %0,56 artışı inşaat sektörünün başarısı gibi göstermeleri komik ötesi bir durumdu.
S&P: Türk ekonomisinde sert iniş deneyimleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*s&p: Türkiye'de sorunlu kredilerin %15-20 ile zirve yapmasını bekliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*s&p: Türkiye'de bankacılık sektöründe sorunluk kredilerin iki haneli rakamlara olmasını bekliyoruz
S&P: Sorunlu kredi oranının yaklaşık %8 ile iki katına çıkmasını bekliyoruz
Yer İmleri