Sayfa 98/735 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 777 - 784 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

Yılbaşından bugüne

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Bu gün en yüklü miktarda mal satan Merrill Lynch (şu ana kadar net 143.371 Lot) kimin namına satıyor ve gerek bu aracı kurum gerekse günlükçü karakterde al-sat yapan 2. büyük satıcı Marbaş (şu ana kadar net 104.907 Lot); seans sonu sattıklarını yerine koyacak mı acaba? İkisinin de takası negatif de o yüzden merak edip dururum.

Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat açıklamasıdır.
    Son düzenleme : Burutay; 13-11-2017 saat: 16:38.

3.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Bu gün en yüklü miktarda mal satan Merrill Lynch (şu ana kadar net 143.371 Lot) kimin namına satıyor ve gerek bu aracı kurum gerekse günlükçü karakterde al-sat yapan 2. büyük satıcı Marbaş (şu ana kadar net 104.907 Lot); seans sonu sattıklarını yerine koyacak mı acaba? İkisinin de takası negatif de o yüzden merak edip dururum.

az az almaya başladım inş iyi yerlere gider
    ytd anlamam

4.  Alıntı Originally Posted by tosba Yazıyı Oku
    az az almaya başladım inş iyi yerlere gider
    ytd anlamam
    Her şey bir habere ya da olumlu bir gelişmeye bakar. Aksi takdirde hisse her gün cep-to-cep yani yani fiktif alım-satım yapan adamların oyunlarına sahne olur o kadar. Ancak bir kısmı sahte de olsa, özellikle konsolide mali tablolar açıklandıktan sonra işlem hacminde oluşan bu nispi artış iyiye işaret olabilir.

Son düzenleme : Burutay; 13-11-2017 saat: 18:36.

5. Bu güne ait aracı kurum dağılımı nam-ı diğer pasta

Ek 10757

Ek 10758

6.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Her şey bir habere ya da olumlu bir gelişmeye bakar. Aksi takdirde hisse her gün cep-to-cep yani yani fiktif alım-satım yapan adamların oyunlarına sahne olur o kadar. Ancak bir kısmı sahte de olsa, özellikle konsolide mali tablolar açıklandıktan sonra işlem hacminde oluşan bu nispi artış iyiye işaret olabilir.

Bilanço gayet yeterli bir haber değil mi? Devran son zamanlarda iyice tersine döndü. Bilançosu iyi gelen basıyor aşağı...

7.  Alıntı Originally Posted by Tanrısevsin Yazıyı Oku
    Bugün olmazsa pts. Acelemiz yok. Sonuçlar ortada...
    Pztesi seans sonu ne oldu öyle?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Enolie Yazıyı Oku
    Pztesi seans sonu ne oldu öyle?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu sonuca bırak artmayı tersine döndü. Eşyanın tabiatına aykırı bu sonuca hisse utansın. Ha er geç 4 üstüne atar. Tavan rakamına bir şekilde ulaşır. Lakin zamanında olmayınca tadı yok...

Sayfa 98/735 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •