-
VERUS artý ya geçse bizimki coþacak. Birinin yol göstermesini bekliyor.
-
4 gun onceki hacimi ne yapacaz peki vertu
alima devam ytd.
-
Artik kendi kanatlariyla ucma vakti gelmis. Cok cok 3 5 gun naz eder. Verus a bakmiom bile. Yakinda onlar bize bakacak ins
-
VERUS zincirleri kýrdý zaten. bari ordan kaçanlar vertu ya gelse. beraber uçsak...
-
Anasi %-5 lerde surunurken danasinin notr takilmasi bile yeterli isarettir. Hadi bakalim ins
-
Bu þirketi yönetenlerin ya da hisse fiyatlarýný kontrol edenlerin niyetinin kötü olduðunu söylüyoruz. Ne kadar çirkef olduklarýný anlamak için hissenin 100 bin endeksteki çukura iniþini görmek yetmiyor mu? Buraya þuradan gelip de az bir umutlu laf edenlerin yatýrýmcýlara iyilik yapmasý düþünülebilir mi? Bu kaðýt çok yakýn zamanda 3.x iken çok yakýn zamanda 1.2x olan X kaðýdý 1.75 oldu. Bu batak kaðýdýnýn dýþýnda hangi tahtada olsaydýk paramýz deðerlenecekti... Hatta 15 gün önce zararýna satýp tombala çekip kaðýt alsaydýk þu an kârdaydýk... BUnlarý niye yazýyorum? Boþ lakýrdý veya aðlama duvarýna çevirmek için deðil burayý. Hoþ kimsenin aðlamaya dermaný bile kalmamýþ durumda ya neyse...
Lafýn özü; bu kötü niyetli SAYIN kiþilerin ekmeðine yað sürmeyin... Bana gelince ne mal alýyorum ne de satýyorum. Aldýkça aþaðýya sarkýtýyorlar bu belli oldu...
Bu para battý, bu para çalýndý, bu para gasp edildi diyorum ve SAT-MI-YORUM....
SPK yý da bir kez olsun görevini yapmaya davet ediyorum.
YTD
-
Trendman'a katýlýyorum adamlar kötü niyetli o yüzden herkes uzak dursun bu kaðýttan borsa 75 ken 5tl olan kaðýt borsa 100'ken 2.50 tl
orantýyý siz yapýn normalde 7 tller de olmasý lazýmdý. Þimdi bir kaç atakla 3, 3.5 olsa ne olcak ki?
-
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri