Sayfa 98/133 İlkİlk ... 488896979899100108 ... SonSon
Arama sonucu : 1063 madde; 777 - 784 arası.

Konu: ROYAL Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Evet,mutluluktan ağlamak üzereyim😭😡😭😡😭😡
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Tahsilat daire başkanlığı spk mıdır?

Alıntı Originally Posted by tesviyeci Yazıyı Oku
    Tahsilat daire başkanlığı spk mıdır?
    ben tahsilat daire başkanlığı diye işaretlememiştim...tmsf diye işaretledim.o topu oraya atmış olmalı...ertesi günde spk adına cimere başvurmuştum..onun cevabı ne olacak bakalım...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4. spk ya 7 ağustosda yazdım hala cevap yok.spk sitesinin şikayet ve ihbar menüsünden de yazdım sonra.yazıklar olsun devlet ciddiyetine

5. Bu iş tam bir sinir harbine dönüştü.

6. Merhaba arkadaşlar.bugün TMSF yi aradım.onlar biz tib satışı yapıyoruz hisse senetleri bizim konumuz değil bu şirketi ilgilendiren bir konu onlarla konuşun dediler.ondan sonra spk yı aradım.onlarda telefonla bilgi veremediklerini bilgi edinme dilekçesi ile işlem yaptıklarını söylediler.dilekçeyi geçen hafta verdiğimi hatta benden önce veren insanlar olduğunu söyledim.bana başvurulara 40 içerisinde cevap verdiklerini söylediler.ondan sonra şirketi aradım.onlarda TMSF den bir bilgi gelmediğini o yüzden bilgileri olmadığını söylediler.ancak bu konuda şirket yönetim kuruluna hisse sahiplerinin bilgi alma yönünde talepleri olduğunu ileteceğini söyledi.şirketin telefonu 0 342 211 26 45.sizde ararsanız bilgiye ulaşmamız daha yakın zamanda olur.

7. arkadaşlar tmsf den asyab bakarken royal halı satışı var bu satılmadımı ki 6.10 2020 bu satış ne oluyor

8.  Alıntı Originally Posted by wr.mustafa Yazıyı Oku
    Bazı arkadaşlar bu şirket hakkında oldukça geriliyorlar, ben sıradan bir vatandaş olarak dikkatimi çeken noktaları paylaşacağım.

1-)Şirket açık artırım yoluyla satışa çıkacak, belirlenen bedel halka arzdaki fiyata tekabül ediyor, satış fiyatı çok daha yukarı çıkabilir. Satış fiyatının hissedarları etkilememesi gibi bir durum söz konusu olamaz, iyi yada kötü yönde. Şirket sahibi ne kadar ortaksa biz de bu doğrultuda elimizdeki paylar kadar ortağız. Hakim ortak(yeni patron, satın alan şahıs/şirket) şirketin borsaya kota olmamasını istemesi durumunda bir çağrı fiyatı belirlenir ve kottan çekilir şirket. Bir çok kottan çıkma durumunda pay fiyatları yukarı doğru çıkmıştır.

2-)TMSF başkanının şirket için talipliler olduğu hakkında vermiş olduğu demeç var. Şirketin sahipsiz kalması düşük olasılık gibi duruyor. (https://www.aksam.com.tr/ekonomi/tms.../haber-1101909)
    "Evet Naksan Plastik, Atlas Halı İplik ve Royal Halı’yı satışa sunduk. İhaleleri ekim ayında yapılacak. Alıcıları da var. Halı firmalarıyla ilgilenen gruplar sektörün içinden. Naksan Plastik için ise Çinli bir talip var. ‘Pandemi döneminde başarılı bir satış olur mu’ diye endişelerimiz var ama olmazsa da satmayız."

3-)Finansal durumunu (https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ROYAL) toparladığı görülüyor. Mali tablolar kısmında son 4 çeyrekteki özkaynaklar ve faaliyet karı kalemlerini bakılabilir.

4-)Satış haberiyle birlikte hisse yükseldi fakat hissenin piyasadan negatif ayrışarak düşmesi için negatif gelişmeler olmadı varsa lütfen paylaşın. Satış haberi gelene kadar hisse oldukça sığdı artan hacimde kısa dönemli düşünenlerin maliyetleri bugünkü fiyata yakın, yukardan alanların maliyetlerine verme fırsatı olabilir.

5-)Sürekli müzayede ile işlem görmemesi spekulatör grupları hisseden uzak tutuyor, bu sebeple tahtacı istediği gibi -10 +10 oynuyor. İyi haberler gelirse tahtacının kafasındaki rakamlara gelene kadar baskı kurulmaz, sonrasında pazar değişikliği gündeme gelebilir, tabii bu hikaye hakim ortağa göre şekillenecek bir durum.
    Öncelikle TİB satışı konusunda beni uyaran jtucker'a teşekkür ederim. Daha önce şirket hakkında yukarıdaki gibi bir yorumum olmuştu. Forumda yazan diğer arkadaşların dediği gibi TİB satışı konusunda hissedarlara hiç bir resmi açıklama yapılmaması ve hissedarlar talepte bulununca hedef saptırılması beni kaygılandırdı. Araştırmalarım sonucu TIB satışıyla şirketin duran varlıkları (faaliyetini sürdürmesi için gerekli olan mallar) satılacağı sonucuna ulaştım. Duran varlıkların kısmi satışı söz konusu olsa şirket faaliyetini sürdürmeye belki devam edebilecek fakat açıklamalarda tüm varlıkların satılacağı yazılmış. Anladığım kadarıyla TMSF'nin bu konudaki bakış açısı yatırımcı kar/zarar edebilir, yatırımcıyı korumak gibi bir gayem yok şeklinde. Peki yatırımcıyı koruyacak olan SPK napıyor, o da topu şirkete atıyor, şirkette TMSF'ye, yatırımcıyı top gibi çeviriyorlar, ne yazık !

TMSF'ye geçmeden çok daha güçlü bilançosu olan şirket son 2 çeyreğe kadar resmen batırılmış(özsermayesi eksiye geçmiş). Şimdi kendi kendime soruyorum, bir şirket yasal bir otorite tarafından ne kadar kötü yönetilebilirde varlıkları satışa çıkarılır/çıkarttırılır ? Benim düşüncem birileri bu şirketin varlıklarına çok önceden göz koymuş ve en ucuza nasıl alabilirim kitabını çok önceden yazmışlar.

Hissedarların durumu ile ilgili bir açıklama yapılmadığı sürece iyimser bakamayacağım. Kimseyi yönlendirmek gibi bir derdim yok, kağıtta olanlar yada alım düşünenler araştırmalarını iyi yapsın.

Sayfa 98/133 İlkİlk ... 488896979899100108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •