Sayfa 98/992 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop - XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Bizi mi yiyorsunuz ağalar???

T...şak mı geçiyorsunuz???

Bir tane şerefs.... Cinliden 3 milyon kişi 210 ülke
    ..şimdi karantina kalkıyor Muş???

Dedim ya ta...şak mı geçiyorsunuz???

Bizimkiler desen zaten dünyada en matrak tipler...

Hastalık bulasti bulaşması diyip zafer ilan ettiler

Sonra işler b...ka sardı rakamları makyajlayip zafer ilan ettiler...

Uçak biletlerinde KDV indirip bir hafta sonra uçuşları yasakladılar

Bedava maske dağıtacağım diyip yasakladılar dağıtımı beceremeyip milleti maskesiz bıraktılar

Destek verecem diyip faizle milleti borclandirdilar

Halka yardim için halktan para istediler

Halka hizmet için devletin en uç noktasi belediyelere yasak getirip engel oldular

3 gün yasak 4 serbest 2 yasak 5 serbest diye saçma sapan işler yaptılar

Memlekette 81 il varken 31 ilde yasak koydular...

........

Vay anam vay hakkaten destan yazmışlar ya la
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Kac ons actin ayiptir sormasi? Basiretini bahladin altinin imkansizi yasatiyor. Bugun and de onsta vade sonu mu?
    Vade sonu haziran.

Adamlar yakalamis iste patlatacaklar.

Gecen dedim ya bu altin dusecek sen dustukce alacaksin onlar dustukce verecek diye al iste soyledigime geldi. Zamanlamayi beceremedik.

3. İleride uzaylılar ile alışveriş olursa bence altın para geçer, tabi adamlar dünya merkez bankaları ile SWAP hattı filan da kurabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan S-400 açıklaması!
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'dan satın alınan S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sistemi ile ilgili açıklama yaptı. Kalın, S-400'lerin konuşlandırılmasının corona virüsü nedeniyle geciktiğini ancak planlandığı şekilde ilerleyeceğini söyledi.
    22:37 - 30 Nisan 2020
    Haberler
    https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...amasi-5785528/
    Resmen manipülasyon yapıyor işi zora büküyor. IMF yada dünya bankası yada Fed para vermedi bunlara ha para vermezsen s400 kurarim. ABD de yemedi bunu. Ne olacak dolar yükselecek. Dış güç saldırılar deyip tekalifiye milliye. En kolay kısmı iki yıldır bı türlü çözemediler. Bundan sonraki durum artık kriz durumunu aşıyor. Hem bankalar hem döviz cephesi sınıra dayandı.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    BORSAGUNDEM.COM

Hiçbir yetki ve belgesi olmamasına rağmen sosyal medyadan hisse pazarladığı öne sürülen Önder Tavukçuoğlu otoritelerin takibine girdi. Borsa İstanbul, Sermaye Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş. (DARDL) payının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle DARDL payında 30/04/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Brüt Takas" önleyici tedbiri uygulama kararı aldı. Tedbir 30/07/2020 tarihine kadar devam edecek.

ÖNDER TAVUKÇOĞLU VE ASUMAN TAVUKÇOĞLU’NA ÖNLEYİCİ TEDBİR

Ayrıca Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle Önder Tavukçuoğlu ve Asuman Tavukçuoğlu’na borsadaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 30/04/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulama kararı alındı.

DERİNHİSSE radara yakalanmış.

Derin hisseyi tanımam. Hiçbir zaman dedikleri hisseleri almadım. Almam.
    Borsagundem kimdir, kimindir? Amacı nedir?
    İris Cibre böyle gıcık isimlerden takma isimlerden nefret ederim.

Şöyle bir şey olmalı. Sanal ortamda herkes kendi ismiyle gerçek kimliğiyle yazmalı..
    Tamam bende burada NONAME kullanıyorum. Ama saçma geliyor.

Adam alıyor bir takma ad salla babam salla. Ya tutarsa. Onun için sosyal medya kullanmıyorum.
    Zaten vaktimde yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İleride uzaylılar ile alışveriş olursa bence altın para geçer, tabi adamlar dünya merkez bankaları ile SWAP hattı filan da kurabilir.
    Ya %90 ı altın olan bir gezegen varsa
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

7.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Ya %90 ı altın olan bir gezegen varsa
    Olabilir de.

Amerika kıtası bulununca oradan bol miktarda altın gelmiş ve Avrupa'da enflasyon oluşmuş. muhtemelen Osmanlı da etkilenmiştir eldeki altınlar ile daha az şey alınabilir olmuştur..

Önemli olan onlara satacak bir şey bulmak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by NONAME Yazıyı Oku
    Derin hisseyi tanımam. Hiçbir zaman dedikleri hisseleri almadım. Almam.
    Borsagundem kimdir, kimindir? Amacı nedir?
    İris Cibre böyle gıcık isimlerden takma isimlerden nefret ederim.

Şöyle bir şey olmalı. Sanal ortamda herkes kendi ismiyle gerçek kimliğiyle yazmalı..
    Tamam bende burada NONAME kullanıyorum. Ama saçma geliyor.

Adam alıyor bir takma ad salla babam salla. Ya tutarsa. Onun için sosyal medya kullanmıyorum.
    Zaten vaktimde yok.
    İris cibre nin takma isim olduğunu nerden çıkardın? Yahudi asıllı kendisi bildiğim kadarıyla gerçek ismi
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Sayfa 98/992 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •