Sayfa 98/179 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon
Arama sonucu : 1426 madde; 777 - 784 arası.

Konu: PENGD - Penguen Gıda

1. akfen gyo'nun 2024 projeksiyonunda bu projenin esamesi bile yok...
    bir akfen gyo yatırımcısı olarak bunu ifade edebilirim.
    oysa sırf bu proje olacak diye bir miktar penguen hissesi de almıştım, zarar epey büyük

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. zeplin

bir yabancı ortak alacaksa ellerinde epi topu %22.7 hisse var, neyi kime satacak ?

bir yabancı şirkete ortak olacaksa kasa da para yok ?

hayır ellerinde ki %22.7 hisse ile arsamıza proje yapacağız falan diyorlar genel kurulda ! bir babayiğit çıksa şurdan %25 hisse toplasa (ki para değil) genel kurulda toplantı başkanlığı yapacak durumda bile değiller hatta faaliyetlerini bile ibra ettiremezler..
    benim kişisel görüşüm ; kendi kontrolünde olmayan mal toplamı max 20 milyon lottur..

tahtanın derinliğine ( derinsizliğine ) bakıp belki daha azdır demek geçiyor aklımdan..

tavana kadar 500 bin lot nedir yahu ????

6 ayda %100 yapmışsınız..neden realiize etmezsiniz ??????????

mevduatı 4 e katlamışsınız...

ky nin başarısızlığın arkasında bir çıkış stratejisinin olmaması yatar..hele hele bunun gibi bakkalvari aile şirketlerinde..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    akfen gyo 2024 planları arasında bursa konusu yok ??? bu konuda sn. fogel haklı

akfen gyo 2023 kasım yatırımcı sunumu raporunda bu açıkça gözüküyor. (15 günlük rapor)

oysa ben genel kurulda açık bir biçimde sordum : akfen 2023 ve 2024 yılında böyle bir proje düşünmüyor ner dersiniz dedim ? yok öyle bir şey , bizim anlaşmamız var dediler...

mevcut durum ortada ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by basralı Yazıyı Oku
    6 ayda %100 yapmışsınız..neden realiize etmezsiniz ??????????
    mevduatı 4 e katlamışsınız...
    ky nin başarısızlığın arkasında bir çıkış stratejisinin olmaması yatar..hele hele bunun gibi bakkalvari aile şirketlerinde..
    muhtemelen bunu benim için yazdınız !
    ama ben en başından söyledim, ben bu yatırımı yaparken trade amacı gütmüyorum.
    benim elimdeki hisseler en son 1.5 yıllık kuyas yatırımından elde ettiğimiz karın sadece bir kısmından oluşuyor.
    yani zaten tamamen kar edilmiş bir nema üzerinden yapılan yatırımdır.
    2024 de de 1 lot satmadan devam...
    en ufak sorun yok
    2024 bu şirketin piyasa değeri bedavadan bile ucuz olacak... projeyi geçtim

6 Aralıktaki kırmızı bar ile kul yutmaza kul yutturup olumlu sinyal verdi.. haftalıkta 17.85 günlükte 18.90 -19.00 destekleri önemli.. malsız çulsuz takipte..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Sakin olun baylar
    "yüzünüze söylenenleri", "olur mu böyle şey"leri vs. bir kenara bırakarak
    böyle bir proje olsa bile!
    tarlaydı imardı belediyeydi zaman alan işler haliyle 2024 sonrası resmileşmesi gayet normal.
    bunlara takılmak yersiz

bu arada
    olay resmi olarak hala MUTABAKAT seviyesinde

penguene güvenmeyenler için en büyük gösterge
    AKFEN'in 2024 sonuna doğru, oran ve turan kardeşlerin lanse ettiği miktarı sermayesine eklemesi.

diğer taraftan
    asıl olayı kaçırıyorsunuz

senn milleti topla
    maket falan göster
    üzerine
    "off the record" vermediğin vaadi bırakma

öncekileri saymıyorum sadece bu bile
    neresinden baksan çok acaip

bence kot dışı kalması gerekenlerden

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    muhtemelen bunu benim için yazdınız !
    ama ben en başından söyledim, ben bu yatırımı yaparken trade amacı gütmüyorum.
    benim elimdeki hisseler en son 1.5 yıllık kuyas yatırımından elde ettiğimiz karın sadece bir kısmından oluşuyor.
    yani zaten tamamen kar edilmiş bir nema üzerinden yapılan yatırımdır.
    2024 de de 1 lot satmadan devam...
    en ufak sorun yok
    2024 bu şirketin piyasa değeri bedavadan bile ucuz olacak... projeyi geçtim
    sonsuz sayıda ihtimal var..

dilerim patron ucuz hesaplarının altında kalır..

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    6 Aralıktaki kırmızı bar ile kul yutmaza kul yutturup olumlu sinyal verdi.. haftalıkta 17.85 günlükte 18.90 -19.00 destekleri önemli.. malsız çulsuz takipte..

PENGD sayfasını okuduktan sonra kapamaz ve başka bir senedin yorumunu bu sayfaya yazarsan başın bu tür hatalar gelir..
    kısmet.. 17.85 desteği önemli diye yazacağımız günler de gelir inşallah..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 98/179 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •