Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 98/967 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    İkiz yeğenler Bilgisayar mühendisliğine yerleşmişler. Birader tutuşmuş '' Abi İstanbulda biri cerrahpaşa diğer ikisi marmara bilgisayar da üçünü nasıl okutacağım '' diyor. İyi de bu puanlarla kendi oturduğun şehirde okusalardı masrafın az olurdu, rahatlıkla okurlardı dedim. Çocuklara anlatamadım diyor. Afgana , suriyeliye varsa bize de bulsunlar diyorlarmış. Ulan oğlum siz anarşistmisiniz dedim. Haddinizi bilin, cepteki vatandaşsınız kesin sesinizi , gidin tarikat yurtlarına bedava okuyun dedim. hem dini vecibelerinizi yaparsınız hem de arkanızda sağlam güç olur. Nasıl beyin halen işlevsel mi ?
    Doğru demişsin , taraf olmayan bertaraf olur a.q ..Bence beyin fazla işlevsel ....

2. Sevgili Doktorlar , finans çiziktirip durursunuz ama benim beynimde bu sabah durup dururken değişik şeyler oluyor. Kahvaltı yaparken metro kapılarının açılıp kapanma sesi sürekli beynimde oluştu. 15 dakika sürdü. Sonra kendimi balkondan atmak ama atlarken selfi çekmek , hissettiklerimi canlı yayınla anlatmak duygusu başladı.

Yanımdakilere anlatınca beni korumaya aldılar. yalnız bırakmadılar. Öğleden sonra Sincan adliyesine bir avukatla görüşmeye gittim. Görüşme için tam 2 gün hazırlık yaparak detaylı dosya hazırlamıştım. Avukatın önüne dosyayı koyarak sormak istediklerini cevaplayabileceğimi söylediğim esnada avukatın yüzünde değişik hareketler görmeye başladım. Ne oluyor , neden böyle yapıyorsun dediğimde - yok birşey, ne oldu ki - dedi. Bunun üzerine çok sinirlendim. Dosyayı aldım çıktım.

Geliyorlar. Öyle böyle değil , çok ağır ve yorucu geliyorlar. Sanırım Afganistan yada Pakistana iltica edebilirim !

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sevgili Doktorlar , finans çiziktirip durursunuz ama benim beynimde bu sabah durup dururken değişik şeyler oluyor. Kahvaltı yaparken metro kapılarının açılıp kapanma sesi sürekli beynimde oluştu. 15 dakika sürdü. Sonra kendimi balkondan atmak ama atlarken selfi çekmek , hissettiklerimi canlı yayınla anlatmak duygusu başladı.

Yanımdakilere anlatınca beni korumaya aldılar. yalnız bırakmadılar. Öğleden sonra Sincan adliyesine bir avukatla görüşmeye gittim. Görüşme için tam 2 gün hazırlık yaparak detaylı dosya hazırlamıştım. Avukatın önüne dosyayı koyarak sormak istediklerini cevaplayabileceğimi söylediğim esnada avukatın yüzünde değişik hareketler görmeye başladım. Ne oluyor , neden böyle yapıyorsun dediğimde - yok birşey, ne oldu ki - dedi. Bunun üzerine çok sinirlendim. Dosyayı aldım çıktım.

Geliyorlar. Öyle böyle değil , çok ağır ve yorucu geliyorlar. Sanırım Afganistan yada Pakistana iltica edebilirim !
    Ohhoooo doktorlara daha önceden sinyalleri gönderdim bakın diye ama onlar sürekli ABD borsalarını çiziktiriyor.....
    Aha da bugün gördünüz mü metro kapısı açma - kapama sesini..... Balkondan atlarken selfi çeken olduysa yayınlasın !!

Yarın öğlenden sonra en yakın metro istasyonuna giderek raylara uzanacağım.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ohhoooo doktorlara daha önceden sinyalleri gönderdim bakın diye ama onlar sürekli ABD borsalarını çiziktiriyor.....
    Aha da bugün gördünüz mü metro kapısı açma - kapama sesini..... Balkondan atlarken selfi çeken olduysa yayınlasın !!

Yarın öğlenden sonra en yakın metro istasyonuna giderek raylara uzanacağım.
    Mevzu oraya bağlı biraz da ondan Sn Ressam...

Bist orayı takip ediyor, yamulursa yurt dışı;
    -Tahviller coşar,
    -Altın yamulur,
    -DXY bi daha coşar,
    -Bist de yamulur,
    -Dolar bu arada 20 ye taşınabilir...

Gibi bir mantık güdüyoruz, yoksa USDTRY nin ve Bist-100 ün bir karakteri yok, daha çok karaktersizlik şeklinde karakterleri, erenler kafalarına göre işte....tabi erenler de bi yere kadar, bi de yukarıda küresel erenler var...

Doktor size bi tanıdık psikolog ayarlasın, pek iyi görünmüyorsunuz, ya da aşırı kriptolu meşaz veriyorsunuz biz anlayamıyoruz netekim

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    bir karakteri yok, daha çok karaktersizlik şeklinde karakterleri,
    tanının hası..
    Memento mori

Tarım Kredi Kooperatifi marketine alışveriş yapmak için gelen bir yurttaş, Koca Cumhurbaşkanı bize yalan söylemiş. Böyle bir şey olamaz, ayıp. dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ylemis-1970056

7. gıda kıtlığı
    enerji krizi
    resesyon deflasyon enflasyon
    taiwan ukrayna..
    maymunu aşı yan etkisi. yok peloşu..
    QT si faizi..

1% bile salmıyor
    3 -5 değil
    1%

yıl sonuna adamlar ATH vurduracak gibi..
    hele 4147 4080 aralığındaki yığılmayı ayılar kıramazsa..
    rampa nın kralı olur... füze..
    ay sonuna kadar yaptılar yaptılar yapamadılar,
    aylıklar dönüyor..

sp de 4297
    nd de 13415
    üstü aylık kapanış, gömerler makrocu/krizcileri..

tabi asıl bomba
    ruslara yaptırım derken

Exclusive: Wall Street revives Russian bond trading after U.S. go-ahead
    https://www.reuters.com/markets/euro...ad-2022-08-15/
    Memento mori

8. Almanyanın ticari ulaşımı olumsuz etkileyebilecek Rhein Nehri su seviyesinin azalması haberleri takip edilecek yeni bir konu olacak gözüküyor önümüzdeki günlerde.

https://www.paraanaliz.com/2022/yaza...orlar-g-35637/
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 98/967 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •