Sayfa 980/992 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Fiberi bilmemde Telefon ayarlarini 4.5g lte filan yapsanda
    Cekis 3g

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    TTKOM ve TCELL vergi hariç büyük ciro yapıyor ama çok karlı değiller. Bir miktar finans gideri desek dahi esas olay verimsizlik diye düşünüyorum. Teknolojik diye her alan giriyorlar ve bence beceremiyorlar.

İnsanların yoğun kullanmadığı servislerin giderleri düz kullanıcıya yükleniyor gibi.

Evden çalışma ve Video kullanımının artması ile talep ister istemez artacak.

Bunların imtiyazı bitince alt yapı lle üst yapı bence ayrıştırılması gerekir.
    iletişim sektörü bedava bir sektör.

3 tane çubuk dik onu yıllar boyunca tarifelerine zam yaparak kullan. arada birde altyapını yenile

vericilerin dikildiği yerlere ödenen fahiş rakamlar zaten gerçeği yansıtmakta.
    uydudan ( sinyallerden ) adamlar para kazanmanın yolunu bulmuşlar.

ha demeyin sakın yap sende o kadar kolay ise kolay demiyorum yapabildikten sonra en kolay para kazanılma yöntemidir diyorum.

bir sefer sağlam bir altyapı kur sonra her yıl tarifeye zam ama verici yada altyapı yenilemeye ancak şikayet gelirse yıllar sonra yani bakarlar.

bir milyar yatır 10 milyar kazan 10 yıl sonra 2 milyar daha yatır bir 20 milyar daha kazan süreç böyle işliyor.

verdikleri reklam yaptıkları kampanya para dağıtan bankalardan bile fazla.

anlayana artık

3.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Fiberi bilmemde Telefon ayarlarini 4.5g lte filan yapsanda
    Cekis 3g
    Başlarında bir patron olmayınca böyle oluyor.
    Mesai bitince yöneticiler ailesini vs başka şeyleri düşünüyordur.

İyi patron dinamizm sağlıyor, ama onların da bir kısmı halka açık kısma sahip olanlara düşman.

Şu virüsün tek fayası üst düzey yöneticiler gezip tozamıyor, restaurantlardan otellerden fatura gelmiyordur. Bir CEO seminer veriyor bizde 3 tip adam vardır bazıları nerede ne yenir, lüks yerler nerelerdir onları iyi bilir, bir kısmı iyi iş yönetir, bir kısmı da cephede savaşçi dediğimiz teknik bilgisi yüksek tiptir sahada çalışır vs. Lüks yerleri bilenlerin işi ihale kovalamak, müşterileri ikna etmek olmalı, herkesin yapabileceği iş değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. fincan+kulp içine bir obo sıkıştırmışlar kafa karıştırıcı

aşada 114,000 yukarda 121 000

spotla arasındaki makas bankalardan ötürü diye düşünüyorum

bankalar düşük olduğundan viop la arbitraj oluşsun istemiyorlar gibi

[IMG][/IMG]
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5. Dünkü balyoza ek; bugünkü balyozu 750 en vurduk,
    Herkese bol şanslar
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

6. tcell hareketini yaptı birde thyao yapsa çok güzel olacak

7.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Makas olması oldukça olumlu.. Hem spotta çöküş bekleyen hayalperestlere fırsat vermiyor.. Hem viopta kısa vade vurkaça gelen kumarbazları masadan atıyor otomatikmen.
    Bu görüşünüze katılmıyorum. Teorik fiyattan farklı olarak bu kadar eksi makas oluştuğuna göre;
    a- İnsanların çok ciddi düşüş beklentisi var. Short ağırlığından dolayı bu kadar yüksek eksi makas
    b- Piyasanın bazı dinamikleri bozulmuş demektir.

Her ne kadar düşüş beklentisi olan çok insan olsa bile long pozisyonda olan ve buraların nihai dipler olduğuna inanan da çok insan var. Ben bu yüzden b şıkkını yani piyasaların düzeninin bozulduğunu düşünüyorum. Günlük marjın %10'a düşmesi, açığa satışın yasaklanması v.s. dengeleri bozuyor. Bugün bu dengenin bozulması longcuları sevindirir, -1500 makasla long yapma şansı var. Borsa hiç hareket etmese 40 gün sonra 1500 puanı cebine koyma fırsatı. Ancak bu dengesizliğin ne zaman kimi ağlatacağı da belli olmaz. Oyunun ortasında kuralların değişmemesi daha sağlıklı daha iyi olurdu.

8. [url=https://hizliresim.com/VJWfU6]Ama bizde 12 Mayıstan bu yana grakfikte görüleceği üzere gün içi fark bir artıyor bir azalıyor. Bu farklılık yatırımcıyı da olumsuz etkiliyor. Spot piyasada açığa satış yasak ama vadeli de satış serbest olduğu sürece bu gariplik devam edecek gibi.
    Ercan göçmen

·

Sayfa 980/992 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •