Sayfa 981/1527 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991103110811481 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Türk Telekom gibi daha İstanbul gibi bir yerde 2 senedir internet hizmeti sunamayan alt yapı çalışmalarını durdurmuş bölge müdürlükleri terk edilmiş mekruh binalardan ibaret olan bir şirket bile her gün langu lunga 3-5-3-5 yukarı gidiyorsa borsanın artık terk edilme zamanı gelmiştir.
    Mekruh bina değil hocam metruk bina.Affınıza sığınarak...

Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by Ferhat_30 Yazıyı Oku
    bir aralar deniz bey, bu grup kağıtlarında kozaa yı yükseltirken ipek topluyor, ipekeyi yükseltirken kozal topluyorlar gibisinden bir konuşması olmuştu, yanlış hatırlamıyorsam. (şayet söylediklerim eksik yada hatalıysa sayın denizkiraz sizden özür diliyorum) şimdi takaslarına baktım doçe ve citinin ipekteki payı 30,56 (doçe 13,26, citi17,25) kozaanın takasında doçe 8,63 citi 12,87 toplamı 21,50. hal böyle olunca ipekte yabancı oranı daha yüksek, bugünkü harekete bakınca da ipeki sanki topluyorlar gibi gelmiyormu ? birde yine temelci arkadaşlar bahsediyordu,, önce kozal sonra kozaa daha sonra da ipek zirve yapacak diyorlardı. şimdi tabii benim elimde ipek olduğu içinmi içimden öyle geçiyor? sıra ipeke gelmedimi hala? deniz bey özellikle sizden ricam ipekte mi kalmalıyım yoksa kozaa yamı geçmeliyim. sorumluluk tamamen bana aittir. belirteceğiniz görüşünüz için şimdiden size teşekkür ederim.

ARKADAŞLAR BU SORUMA MÜSAİT OLDUĞUNUZDA CEVAP ALABİLİRMİYİM?
    Ipek temelde bir espirisi yok bence hcm. Kozal ve kozaa degerli olan bunlarda.
    Ama bir korelasyon genelde oluyor aralarinda. Baze 1.2 vazen 1.8. Ama hareketlenince hepsi gider de. Siz bence ipekede kalin derim bir muddet. 6.51 sonrasindda 7.92 hareketi icin kozaaya gecin derim

3.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    bu kağıdında 2 belalısı varmış,dün tacirler,bugün işyatırım kağıdı mahfetti kozaa da
    Deniz hocanın tabirini kullanmak lazım ona "iş iti" denizbankta "kalpazan"

4. citi aracı kurumunu kullananların elinde gösterilen 22 milyon lot aşağıdaki fonlara ait.. Yani kasım ayından günümüze 64 milyon lot alan citi+docenin malı kalmadı..
    Arrow 17 eylül 2018 tarihli açıklamada elindeki 19 milyon lotu satmış
    BlackRock ocak 2019 da 2 milyon lot mal almış
    Goldman Sachs aralık 2018 tarihli açıklamada 1,7 milyon lot mal almış...
    bu citi takasındaki mallar bu fonların bu paşaların aldığı mallar özetle bitti...

yukardaki tabloya ulaşmamda yardımcı olan PARDUS abime tşk ederim

5. 1 kasım tarihinden günümüze takasında göre doce -1,2 milyon lot. Yani aldığından fazlasını satmış.... citi efendi yani kasım başından alan tayfa nakavt...

6. 64 milyon lot almıştılar hepsini kustular..

7. bu tarihten itibaren kustular bu 64 milyon lotu

8. bugün pastasındaki kapanışa bakınız... komedi gibi neyin baskısı hala anlaşılır değilde neyse özetle bgc partners yarın öbür gün satmaz ise amerika menşeli fona mal yapar bu. thy yı sürekleyenlerden biri bu aracı kurum üzerinden giren fondu ismini anımsamıyorum ama yazacam burdan bulunca

Sayfa 981/1527 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991103110811481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •