Yine ortalık dedikodu ile dolu .
Özel hala neyi bekliyorsun bu dedikodular varken.
KK ihraç edin yeni dedikodular yeni hamleler neyi bekliyorsunuz duygusal davranılıyor .
Yine ortalık dedikodu ile dolu .
Özel hala neyi bekliyorsun bu dedikodular varken.
KK ihraç edin yeni dedikodular yeni hamleler neyi bekliyorsunuz duygusal davranılıyor .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
yarınki faiz kararı bekletiler gibi 2.5 puan ve üzerinde olursa -bana göre- 15 eylül ve sonrasında sıkıntı olmayacağını gösterir..
ayarlamayı buna göre yapabiliriz bence
Bende son rütüşları yabtım, tüm köşe başlarını tuttum ve bir bardak soğuk su ile mavi hapı yuttum. Bu sefer ki soygundan payımı alıcağımı düşünüyorum, iyi tahtalar seçtiğimi düşünüyorum du bakalım nolcuuk.![]()
O değilde
Karaduman dayumun başını yakmasak bağri, 1 lot bile almam diyen adama lot aldurduk aylardır beklediği 7 bin gelürse beni buralarda barındırmaz. Dua edek 14 bine gitsin.
Amin
Hamdım Piştim Yandım
67 üstünde 2 tane beyaz mum long işareti olur..sınırda bekletiyor..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
AFERIM.....
iste bu TURK OLIGARGI anlatiyor.....halki degil....turkiye GDP si....1.3 trillion dolara cikmis....herseye ragmen....
hersecimde.....TAYYIP BEY i sectiren bu GDP.....ve TURK OLIGARGIN bu GDP de ki payi....
sevgili mathias....
kalbimde guzel bir yer edindin.....guzel kardesim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri