Sayfa 981/1001 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Yine ortalık dedikodu ile dolu .
    Özel hala neyi bekliyorsun bu dedikodular varken.
    KK ihraç edin yeni dedikodular yeni hamleler neyi bekliyorsunuz duygusal davranılıyor .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. yarınki faiz kararı bekletiler gibi 2.5 puan ve üzerinde olursa -bana göre- 15 eylül ve sonrasında sıkıntı olmayacağını gösterir..
    ayarlamayı buna göre yapabiliriz bence

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    benden söylemesi...

bu grafik daha tamamlanmadı arkadaşlar...

cuma günü atmıştım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    görüntü değişti
    karşı tarafa qnb ve batırım finansman geldi
    şuan yapılan 12069'un üstüne atma saldırı başarısız olur ve 12039 aşağı kırılırsa

net seçilmiyor ama 11880 veya 11825 konuşulabilir.

bedri abi... sen seçebiliyon mu ? kaç orası

yatırım tavsiyesi değildir
    820 bolinger alt band düşerse ilk oraya gider..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ben hesabımı yaptım bozkurt , stratejimi belirledim , risk seviyemi ayarladım, graf çalışmaları yapıldı maç saatini bekliyorum.
    yarışmacı arkadaşlara başarılar
    Bende son rütüşları yabtım, tüm köşe başlarını tuttum ve bir bardak soğuk su ile mavi hapı yuttum. Bu sefer ki soygundan payımı alıcağımı düşünüyorum, iyi tahtalar seçtiğimi düşünüyorum du bakalım nolcuuk.
    O değilde
    Karaduman dayumun başını yakmasak bağri, 1 lot bile almam diyen adama lot aldurduk aylardır beklediği 7 bin gelürse beni buralarda barındırmaz. Dua edek 14 bine gitsin.
    Amin
    Hamdım Piştim Yandım

6. 67 üstünde 2 tane beyaz mum long işareti olur..sınırda bekletiyor..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Tek kardeş

Ben Temmuz'un başından beri yani 47.16 ile Sarıkız ve faizdeyim borsa işime gelmiyor üçkağıt borsası
    Bol kazançlar abi. Borsadan ben de kazanamıyorum, takılıyorum öyle borsaya azıcık paramla.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Bak bakalım TR nin GDP si 2000 den beri 6 kat büyürken ülkenin en müthiş!! şirketi kaç kat büyübilmiş.Bunun adı servet transferidir. Hiç birisi bu topraklara bağlı değiller ki. Bu ülkeyi imkanlarını insanlarını maraba olarak kullanıyorlar. Son 30 40 senede ülke dışına kaçırdıkları ile TR deki kurulu düzenleri baştan aşşa 5 kere kurup yeniden yıkarlar.
    Peki. Bu adamlar neden bu ülke topraklarına bağlı değiller. Neden güvenmeyin yurtdışına taşıyorlar servetlerini.? Birşeylere başından beri inanmıyor olabilirler mi.?

KCHOL örnek en gözde şirket olduğu için verdim. Yanlış anlaşılma olmasın.
    AFERIM.....

iste bu TURK OLIGARGI anlatiyor.....halki degil....turkiye GDP si....1.3 trillion dolara cikmis....herseye ragmen....

hersecimde.....TAYYIP BEY i sectiren bu GDP.....ve TURK OLIGARGIN bu GDP de ki payi....

sevgili mathias....

kalbimde guzel bir yer edindin.....guzel kardesim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Sayfa 981/1001 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •