-
*uganda'da nisan'da stanbic bank pmı 51,8 (önceki 53,2)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*türk eximbank, uluslararası piyasalarda 6 yıl vadeli 500 milyon dolar tutarında ve libor + %3,30 baz alınarak sabit maliyetle bir tahvil ihracı gerçekleştirdi
*türk eximbank: 200’ün üzerinde uluslararası yatırımcının ilgi gösterdiği tahvil ihracına 1,9 milyar dolar talep geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Çin, yabancı yatırımcılara daha fazla vadeli işlşemleri açmayı
planlıyor. Çin sermaya piyasası düzenleme kurulu demir cevheri
vadeli işlemlerinin yabancı sermayeye açılmasından sonra bu açıklamayı
yaptı.
-
*isveç'te nisan'da hizmet sektörü pmı 60,1 (önceki 59,2)
-
*tcmb: Enflasyondaki yükselişte petrol fiyatları ve döviz kuru görünümüne bağlı olarak yükselen enerji ile temel mal grubu fiyatları etkili olmuştu
*tcmb: Temel mal enflasyonunda türk lirasındaki birikimli değer kaybına paralel olarak alt gruplar genelinde artış gözlenmiştir
*tcmb: Diğer taraftan, gıda enflasyonu işlenmemiş gıda fiyatları öncülüğünde gerilemiştir
-
*tcmb: Hizmet grubu yıllık enflasyonu ise yatay bir seyir izlemiştir
*tcmb: Temel mal grubundaki gelişmelere bağlı olarak çekirdek göstergelerin yıllık enflasyonları ve ana eğilimleri yükselmiştir
*tcmb: çekirdek enflasyon göstergelerinin ana eğilimindeki yüksek seviyeler korunmuştur
-
*betam, ilk çeyrekte gsyh'nin bir önceki döneme göre yüzde 1,4 büyümesini bekliyor
-
*güney afrika'da nisan'da standard bank pmı 50,4 (önceki 51,1)
*ispanya'da nisan'da hizmet sektörü pmı 55,6 (beklenti 56,1, önceki 56,2)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri