Sayfa 982/1120 İlkİlk ... 48288293297298098198298398499210321082 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*uganda'da nisan'da stanbic bank pmı 51,8 (önceki 53,2)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*türk eximbank, uluslararası piyasalarda 6 yıl vadeli 500 milyon dolar tutarında ve libor + %3,30 baz alınarak sabit maliyetle bir tahvil ihracı gerçekleştirdi
    *türk eximbank: 200’ün üzerinde uluslararası yatırımcının ilgi gösterdiği tahvil ihracına 1,9 milyar dolar talep geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Çin, yabancı yatırımcılara daha fazla vadeli işlşemleri açmayı
    planlıyor. Çin sermaya piyasası düzenleme kurulu demir cevheri
    vadeli işlemlerinin yabancı sermayeye açılmasından sonra bu açıklamayı
    yaptı.

*isveç'te nisan'da hizmet sektörü pmı 60,1 (önceki 59,2)

*tcmb: Enflasyondaki yükselişte petrol fiyatları ve döviz kuru görünümüne bağlı olarak yükselen enerji ile temel mal grubu fiyatları etkili olmuştu
    *tcmb: Temel mal enflasyonunda türk lirasındaki birikimli değer kaybına paralel olarak alt gruplar genelinde artış gözlenmiştir
    *tcmb: Diğer taraftan, gıda enflasyonu işlenmemiş gıda fiyatları öncülüğünde gerilemiştir

*tcmb: Hizmet grubu yıllık enflasyonu ise yatay bir seyir izlemiştir
    *tcmb: Temel mal grubundaki gelişmelere bağlı olarak çekirdek göstergelerin yıllık enflasyonları ve ana eğilimleri yükselmiştir
    *tcmb: çekirdek enflasyon göstergelerinin ana eğilimindeki yüksek seviyeler korunmuştur

*betam, ilk çeyrekte gsyh'nin bir önceki döneme göre yüzde 1,4 büyümesini bekliyor

*güney afrika'da nisan'da standard bank pmı 50,4 (önceki 51,1)
    *ispanya'da nisan'da hizmet sektörü pmı 55,6 (beklenti 56,1, önceki 56,2)

Sayfa 982/1120 İlkİlk ... 48288293297298098198298398499210321082 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •