Sayfa 982/1002 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bloomberght, görmemezliken geliyor..
    Vadeli %1 den fazla düşmüş..Ekrandan silmişler...
    Yaparlar valla....
    Eskiden cnbce vardı, o güzeldi, seviyordum ben... O kapanınca, Bloomberg krallığını ilan etti... Ekoturk var, o da fena durmuyor ama... Bi cnbce değil... Hoş, belki cnbce de kötüdür!??? Eskiler benden daha iyi bilir

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

2. Yavrum be dow 33 bin olmuş

3. Parti kapatma siyasi. CHP ve HDP belli. Burda iyi partiyi koparma yada zor durumda. Burda Kk devreye girip hdp nin kendini fesh edip yeniden parti kurması ama böyle yapınca da hazine yardımı kesilir.

4. Dolar güzel saldı valla.. Pala ayak uydurmadı, 1630 yaparsa dolara ayak uydurur ancak... Onu da yapar mı şu ortamda, soru bu

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

5. kesınlıkle poz acmak tehlıkelı suan seansta yukarıda alabılır.......sakın kalınmalı yarın saat 3e kadar sakın kasınmayın palaya yem olmayın bıraz sabredın bence
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6. Ereğli nin temettü kesinleşti viopun düşüşünde onun payida var ne kadar var bilmiyorum.1.850 temettü endekse ne kadar etki eder ustatlar bilir.26 Mart'ta veriyor.daha önce aciklasada tarih belli değildi.

7. Hukuken süre var mı acaba,dava 2023 e kadar sürse ne olur.Seçim tarihide gelmiş olur.sorun sandıkta çözülür.

8. Yolda 45 dk önce gördüm dolar 7.60 üzerine çıkmıştı.
    Eve geldim 7.53 testere çok dişli.

Sayfa 982/1002 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •