Sayfa 982/1000 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

tam kapanma çok zor ihtimal eğer tam kapanma gelirse bilinki söylenenden daha büyük bi felaket geliyor/gelmiş demektir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    diskoya çevir diyon mutfağı.
    spotu istemedim sadece led döşeteceğim halen fiyat almaya çalışıyorum bi mutfak dolabı ile tezgah ve rezgah arasına 15 ila 40.000 arası fiyat çekiyorlar.
    TLC izleye izleye evi kapı pencere mutfak banyo tuvalet elektrik temiz su pis su tesisatları ıslak zeminler parkeler tüm duvaların alçı çekilip yeniden boyanması dahil yaptıracağım ustalar 45 gün evi terk edeceniz diyorlar
    ocağımıza incir ağacı dikmeleri bi yana 45 gün nerede yatacağız o bile dert
    TLC de 90 Day Fiancé programı var.!!
    Oraya müracaat et.!!
    Beleşe 90 gün ABD de kalırsın.!!!

https://m.youtube.com/watch?v=ZGVM-8yxv_o
    https://m.youtube.com/watch?v=2qsKtmBvu5g
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bende tam kapanmanın pek ihtimal olacağını sanmıyorum .. Hele sağlık bakanının son bilim kurulu sonrası açıklamasına da bakınca tedbirler aynı devam edecektir . Belki 65 yaş üzerine 1 ay kalacaksa şehir dışına gidebilir vs gibi basit düzenlemeler gelebilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İyi parti ekonomi politikaları başkanı : Bu akşam TRT Haber’de biz bir Merkez Bankası Başkanı dinlemedik; hiç bir teknik kapasitesi ve konulara hakimiyeti olmayan, ortalamanın çok çok altında bir siyasetçi dinledik.
    Allah sonumuzu hayretsin.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Ramazan'dan sonra çikolata çay mı, orada o çayını içse çikolatasını yese ya, hani çocuk ya o, hadi onu da geçtim, yaw çocuğun Koruma Evinde kaldığını niye söylüyosun herkesin içinde..izlerken irrite oldum ben buradan..yuhh

6.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    eğer tam kapama olursa , zar zor işlerini yürüten insanlarımızın kayıpları nasıl karşılanacak ?

mecburi ödemeler hangi gelirlerle ödenecek ?

geçen sene halka , işadamlarına oluk oluk bedava parlar dağıtılmıştı...

bu sene anlıyoruz ki bu yapılanlar bu sene vatandaşa ZEHİR olarak geri döndü...
    tam kapanma olmasın diye vakıalarda %20 azalma var diyerek algı yaratıyorlar, tipik badem oyunları..!!

7. Geçen bir grafik atmıştım, İstanbul'daki son 3 yılın haftalık ölüm ortalamalarının karşılaştırılması, muhtemelen Nisan ayı tepe ayı, sonrası keskin düşüş gelmeli...diğer vaka sayısı, hasta sayısı, covid-19 kaynaklı ölüm sayısı v.s. muamma, ama net total ölüm sayısı kesin, kullanışlı bir gösterge..Nisan ayından sonra düşmeli bu meret..

Güncel Hali

Son düzenleme : Achiles; 24-04-2021 saat: 13:34.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    tam kapanma olmasın diye vakıalarda %20 azalma var diyerek algı yaratıyorlar, tipik badem oyunları..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 982/1000 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •