Sayfa 983/992 İlkİlk ... 483883933973981982983984985 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: Viop - XVIII

son dönemde pastalar üzeirnden "fokus iş yatırım", "fokus teb" vb tarzı postlar çok nadir görmeye başladık.. eksikliği hissediliyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. endeks okunmuş düşmüyor
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    endeks okunmuş düşmüyor
    Paranın dini imanı olmaz.. İçinde para alışverişi olan hiçbi şeyde dini urafelere inanmayınız...

4. Pala; Tüpraş ile dansını yapıyor, öğleden sonra aksiyona geçmesini bekliyoruz.
    Bol şanslar,
    Buradaki yorum ve önerilerim sadece kendimi bağlar. Hiç bir kişi veya kurum için yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım araçlarında vahşi doğa kuralı geçerlidir. Yatırım tercihin acvı veya av olması sağlar.

migros ve bimas.. ilki zarar etmiş.. bimas 430 milyon tl kar gözüküyor.. ilk üç aylık.. ciddi fark var.. aynı sektör.. üstelik migros un daha karlı olmasını beklerim, segment olarak üst segment.. artı sanal market mevzusu var.. volümleri bilmiyorum ama ciddi talep geldiğini görüyorum.. bu iki kart çok farklı.. bir nedeni olmalı..muhasebesel veya başka bir şey..

diğer yandan.. migros özelinde zarar etmesini anlamak mümkün değil.. yılların markası.. piyasayı iyi bilen.. döngüleri tanıyan.. hatta çiftçilerden direkt alımlar yapan bir şirket.. ama buna rağmen zarar.. enteresan..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Viopa elveda Garan’a merhaba
    Garan 1,1 Usdye almayacaktım da ne yapacaktım

7. MRDIN X100 endeksden çıkarıldı iki gündür düşüyor, muhtemelen birleşince dönüşümü henüz tamamlayamayanlar da satar. Toplandıktan sonra X30 a düşük fiyatlardan yüksek ağırlıkla girip endekse destek verir diye tahmin ediyorum. Haziran sonuna doğru yeni endeks listesi haberini takip etmekte fayda var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. aylık ortalama 12.14 bın oynayan vob.....en dusuk en yuksek......ay bıtıyor 3 gun kaldı5 bın puan resmen rezalet....hısseden bı farkı kalmadı..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 983/992 İlkİlk ... 483883933973981982983984985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •