Sayfa 984/995 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 7957 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    2024 Mayıs ayı OSD verileri büyük bir müjdeyle geldi. 1 adet yurtiçi 70 adet yurtdışı olmak üzere Mayıs ayında 71 adet askeri araç satışı var. Daha önce de yazdığım gibi ilk çeyrekler olumsuz olur sonra düzelme başlar ve en parlak çeyrek son çeyrek olur. Karşılaştırma açısından 2023 Mayıs ayı askeri araç satışı sadece 25 adet. Yani neredeyse üçe katlamış askeri araç satışlarını Mayıs ayında. İnşallah diğer çeyreklerde de artarak devam eder. Ticari tarafta da rakamlar 2023'ün oldukça üzerinde. 2023 Mayıs midibüs satışı 149 adet, 2024 Mayıs midibüs satışı 182 adet. 2023 Mayıs otobüs satışı 131 adet, 2024 Mayıs otobüs satışı 147 ve hepsi ihracat. Dolayısıyla ikinci çeyrek bilanço ile tekrar kara geçip F/K'nın düşmesini bekliyorum. Bugün yanlış hatırlamıyorsam Halk yatırım raporunda ilk defa 1000 liraya yakınsayan bir hedef fiyat verildi.
    Emeğine sağlık Muzaffer bey,

2.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    2024 Mayıs ayı OSD verileri büyük bir müjdeyle geldi. 1 adet yurtiçi 70 adet yurtdışı olmak üzere Mayıs ayında 71 adet askeri araç satışı var. Daha önce de yazdığım gibi ilk çeyrekler olumsuz olur sonra düzelme başlar ve en parlak çeyrek son çeyrek olur. Karşılaştırma açısından 2023 Mayıs ayı askeri araç satışı sadece 25 adet. Yani neredeyse üçe katlamış askeri araç satışlarını Mayıs ayında. İnşallah diğer çeyreklerde de artarak devam eder. Ticari tarafta da rakamlar 2023'ün oldukça üzerinde. 2023 Mayıs midibüs satışı 149 adet, 2024 Mayıs midibüs satışı 182 adet. 2023 Mayıs otobüs satışı 131 adet, 2024 Mayıs otobüs satışı 147 ve hepsi ihracat. Dolayısıyla ikinci çeyrek bilanço ile tekrar kara geçip F/K'nın düşmesini bekliyorum. Bugün yanlış hatırlamıyorsam Halk yatırım raporunda ilk defa 1000 liraya yakınsayan bir hedef fiyat verildi.
    Acrupa daa elektrikli otobüs talebi yüksek.Satıslara bakmak lazım avrupa da yüksektir diğer türlere göre.
    Yakın zamanda elektrikli otobüs talebi baskın olacaktır Avrupa kıtasında.
    Otokar ın da buna hazır oldugu görülüyor.
    Bol kazanç diliyorum.
    Hatta Avrupa ya gittiğim zaman mutlaka otokar marka otobüs görürsem kullanıyorum yolcu olarak bakıyorum rahatlık ve kalitesine aklımca.
    Gurur duyuyorum.
    Ama yeterli bulmuyorum daha da iyi olmalıyız.
    Ytd

3. 10 haziran günü atayatırım ın yaptığı işlerin peşindeyim..yarın takası görüp eğer şahıs satıp, yatırım fonu veya emeklilik fonu aldı ise gerekli şikayeti yapacağım..

4. Yabancı satıyor emeklilik ve yatırım fonu alıyor ata yatırımdan..yapılan iş sevimsiz.

Alıntı Originally Posted by tam35 Yazıyı Oku
    Yabancı satıyor emeklilik ve yatırım fonu alıyor ata yatırımdan..yapılan iş sevimsiz.
    2023 cirosunun %5 üzerinde bir anlaşma açıklaması lazım. O zaman tahtaya güven gelir. Yabancı geri gelir. Atıl kapasite nedeniyle çok ciddi potansiyel barındırıyor.

6. Paris te fuara katılmıslar.
    Aslında Avrupalılara da mal satsalar güzel olur.
    Gecmişte de dikkatimi çekiyordu iplemeiştim pek bugün de dikkatimi çekti geçen haberlere bakarken.
    Nato ülkelerinde de ürünleri kullanılıyor ya sunumlarda bahsediyordu hala öyle mi bilmiyorum.
    Nato üyesi hangi ülkeye ihraç yapmış yakın zamanda pek araştırmadım bilgisi olan var mı?
    (Yatırımcısı değilim sadece otokar fanı olarak takip ediyorum.)

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Paris te fuara katılmıslar.
    Aslında Avrupalılara da mal satsalar güzel olur.
    Gecmişte de dikkatimi çekiyordu iplemeiştim pek bugün de dikkatimi çekti geçen haberlere bakarken.
    Nato ülkelerinde de ürünleri kullanılıyor ya sunumlarda bahsediyordu hala öyle mi bilmiyorum.
    Nato üyesi hangi ülkeye ihraç yapmış yakın zamanda pek araştırmadım bilgisi olan var mı?
    (Yatırımcısı değilim sadece otokar fanı olarak takip ediyorum.)
    Üstad, 55 farklı ülkeye ihracat yapıyor. NATO ve BM’nin resmi tedarikçisi. Google görsellerde bu araçları aratarak görebilirsiniz. Şu an beklediğimiz en önemli haber ihalede tek kaldığı Romanya 4x4 cobra ihalesi. 1059 adet araç alımı yapılacak. Otokar’ın savunma sanayi kapasitesini 2 yıl üzerinde doldurur. Paralelde gelecek irili ufaklı işlerdeki marjları çok yüksek olur. Tüm dünya askeri harcamalarını en az 10 kat artırmaya başladı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Üstad, 55 farklı ülkeye ihracat yapıyor. NATO ve BM’nin resmi tedarikçisi. Google görsellerde bu araçları aratarak görebilirsiniz. Şu an beklediğimiz en önemli haber ihalede tek kaldığı Romanya 4x4 cobra ihalesi. 1059 adet araç alımı yapılacak. Otokar’ın savunma sanayi kapasitesini 2 yıl üzerinde doldurur. Paralelde gelecek irili ufaklı işlerdeki marjları çok yüksek olur. Tüm dünya askeri harcamalarını en az 10 kat artırmaya başladı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Otokar ı beğeniyorum geçmişte elde tutmustum.Memnun etti.
    Otokar son yıllarda sınıf atlayacak hamleler yapıyor inşallah başarılı da olacaktır.
    Avrupa yüksek düzeyde önğmüzdeki 20 yılda askeri harcama yapacak buradan pay kapacaklardır aynı zamanda diye düşünüyorum.
    Sipariş usulü çalışması da bir kuvvet kas olarak şirkette öenmli bşr özellik bence.
    Saygılar sevgiler bol kazançlar.
    Elimde olmamasına ragmen her türlü basarılı olmasını istediğim bir şirket.
    Güçlü askeriye bizim memleket için faydalı.
    Ytd

Sayfa 984/995 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •