Sayfa 984/992 İlkİlk ... 484884934974982983984985986 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Migrosun zarar etmesi satın alınırken yüksek euro borcu ile satın alınması.. Onun dışında bimden daha üst segmente hizmet eden bi firma.. Bim ise borçsuz ülkemizdeki gelişimini tamamlamış, file diye başarısız olmasını beklediğim bir üst segment öarket yaratma dışında, afrika pazarında büyümeye çalışıyor.. Migrosun borcu ne alemde bilmiyorum ama bimin finansallarına asla ulaşamaz özilhanın politikası gereği..

2. yap boza çevirdiler vobu. yazıyorlar 300 lü 500 lü 1000 li adetleri sonra sil yafrum necmi.

3. Benim anlamadigim niye insanlar döngü halinde surekli ayni seyleri konusuyorlar? Aralik-ocak ayinda da ayni muhabbet vardi, "piyasayi dusurmezler, trump secime kadar dusmesine izin vermez piyasanin, fed izin vermez dusmesine, bizimkiler izin vermez dusmesine" soylemleri vardi surekli. 40 bin puan dusmedik mi 1 ayda ben mi yanlis hatirliyorum? Artik volatilite azalacak dusmeyecek piyasa, herkes dusus beklerken dusurmezler laflari dolaniyor surekli simdi de. Herkesin dusus bekledigi falan yok borsaya yeni gelen 250 bin kisi viopa girmedi bunlar only long takilan kumarbazlar hangi hisseleri aldiklari belli. Subat ayinda piyasa cakilirken gayet de cok para kazanan vardi. Only long takilanlari batirdilar o sira. Simdi de dusus bekleniyorsa dusmez mantigi cok yanlis. Bir de laf cikarmislar "don't fight with fed" diye e fed niye engellemedi s&p'nin 1 ayda 1200 puan dususunu? Insanlarin 1 aydan fazla hafizasi yok sanirim.

4. Matrikse'de iki şirketin kartı var

İkisinin de farklı hikayesi var gibi.

Vatandaşın geliri düştükçe kuruşun hesabını yapıyor. Para varken çok fiyata bakmıyor.

Migros düşük kar marjlı içki ve sigara dışındaki ürünlerden kazanıyor olmalı.

Atıyorum BIM 80 e alıp 90 a 10 tane satıyordur, Migros 85 e alıp 100 e 5 tane satıyordur bir şekilde idare ediyordur. Sorunlu olan Carrefour gibi. O sanki daha üst segmente hitap etmeye çalışıyor, cirosu çok çok düşük bu ikisine göre.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. SOKM ve CRFSA

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Borsayı düşmeyecekmiş gibi yapıp düşürecekler. Bol testereyle

7. Konuşuyorsak boşa konuşmuyoruz her halde.

8.  Alıntı Originally Posted by gerekli Yazıyı Oku
    Borsayı düşmeyecekmiş gibi yapıp düşürecekler. Bol testereyle
    Haziran vadedeki diğer şort pozisyon sayısına bi bakın. Düşmeyecegini hemen anlarsınız

Sayfa 984/992 İlkİlk ... 484884934974982983984985986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •