241500 x30yvade için tavan olmuşa benziyor.. gözü iyice toprağa bakmaya başladı...
241500 x30yvade için tavan olmuşa benziyor.. gözü iyice toprağa bakmaya başladı...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Konyaliyim ben belediyede çalışan biri İstanbul batık biz iyiyiz ondan bize verdiler demiş. Bildiğim kadarıyla konya büyükşehir batık ama gel velakin algı ile tam tersine. Bu siyaset baba-oğul birbirimize düştük. Daha bir gün yok kavga ermeden babamın gittiği. Dibine kadar kazıyorum rengi atıyor gık da diyemiyor. Bizdeki de psikolojik rahatlama. Maça gitsem o kadar rahat sövülmez. Dibine dibine ittiriyirorum.
Geçenlerde halk TV de benim gibi sağ görüşlü biri şöyle diyordu. Adam o kadar güzel yalan söylüyor ki kendimizden şüphe eder hale geldik. O kadar medyada hep aynı söylem bir gün kendisi bile inanır bu şekilde konuşuyorsa. Ben bunu denedim daha önce zoraki birine sanki onu seviyormuş gibi davrandım en sonunda çok samimi olduk nefret ettiğim adam ile.
Rusya ve belarus, tam ortak askeri kapasitelerini kullanmanın gerekli olabileceği bir durumu göz ardı etmiyor - ıfx
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
teorik fiyatın 8-10 bin puan üstünden gidiyordu bir ara...şimdi 2.500 puan üstünde...nereden nereye?
2,400 bölgesi net dirençtir...
flat beklemeye devam...
bu kumar masasında önemli olan para kaybetmemektir...
para kazanılacak fırsat eninde sonunda geliyor...
2022 planım maksimum 100 gün pozda durmak...
maalesef ki doğru seneler önce ben milliyetciyim diye reise akla gelmeyen küfürler eden adam geçenlerde siyaset mevzusu açıldı ooooo hooo algı onlarıda bozmuş ağızlarından çıkana belki kendileri inanmıyor ama savunmaya gelince kale gibi A haber sipigerinden ....oklar
Yer İmleri