Sayfa 986/1002 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. 241500 x30yvade için tavan olmuşa benziyor.. gözü iyice toprağa bakmaya başladı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Okuyunca bu kadar mı olur dedim kendime.
    Yazıp sildiğim metin aşağıda. Aynı konudan bahsetmişiz.

"Sn emregunes, ne diyeceksin, öyle bir düşük IQ var ki bu kütlede, insan ne yazacağını şaşırıyor, isyan ediyor, küfrediyor.
    20 yılda dünyadaki ticaret hacmin %55.6 azalmış, G16-17 den G21 e düşmüşsün, hala hedef G10 diye bik bik ötüyorlar.
    Buna inanan cahil angutta bunları bir halt sanıyor.
    Ne desek boş. Bunlara aşağıdaki zeka özürlüler hitap eder ancak, inanmaya devam etsinler onlara."
    https://twitter.com/OzlemGurses/stat...G6iAatJZQ&s=19
    ______________''______________ ___________

Konya'nın 75 otobüs alımı onaylanır. Urfa'nın 3.5 milyar yenlik borçlanması onaylanır. O paranın da 600 bin TL si Taliban'a gönderilir. Ama İmamoğlu 300 otobüs alacağız dediğinde onay yok. Sonra yine,
    İmamoğlu çalışmıyor, ne yapıyor ki, BİK BİK BİK.
    ABV. ABV. ABV.
    Konyaliyim ben belediyede çalışan biri İstanbul batık biz iyiyiz ondan bize verdiler demiş. Bildiğim kadarıyla konya büyükşehir batık ama gel velakin algı ile tam tersine. Bu siyaset baba-oğul birbirimize düştük. Daha bir gün yok kavga ermeden babamın gittiği. Dibine kadar kazıyorum rengi atıyor gık da diyemiyor. Bizdeki de psikolojik rahatlama. Maça gitsem o kadar rahat sövülmez. Dibine dibine ittiriyirorum.

3. Geçenlerde halk TV de benim gibi sağ görüşlü biri şöyle diyordu. Adam o kadar güzel yalan söylüyor ki kendimizden şüphe eder hale geldik. O kadar medyada hep aynı söylem bir gün kendisi bile inanır bu şekilde konuşuyorsa. Ben bunu denedim daha önce zoraki birine sanki onu seviyormuş gibi davrandım en sonunda çok samimi olduk nefret ettiğim adam ile.

4. Rusya ve belarus, tam ortak askeri kapasitelerini kullanmanın gerekli olabileceği bir durumu göz ardı etmiyor - ıfx
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    teorik fiyatın 8-10 bin puan üstünden gidiyordu bir ara...şimdi 2.500 puan üstünde...nereden nereye?

6. 2,400 bölgesi net dirençtir...

flat beklemeye devam...

bu kumar masasında önemli olan para kaybetmemektir...

para kazanılacak fırsat eninde sonunda geliyor...

2022 planım maksimum 100 gün pozda durmak...

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu siyaset baba-oğul birbirimize düştük.
    Daha bir gün yok kavga ermeden babamın gittiği.
    Dibine kadar kazıyorum rengi atıyor gık da diyemiyor. Bizdeki de psikolojik rahatlama. Maça gitsem o kadar rahat sövülmez. Dibine dibine ittiriyirorum.
    maalesef ki doğru seneler önce ben milliyetciyim diye reise akla gelmeyen küfürler eden adam geçenlerde siyaset mevzusu açıldı ooooo hooo algı onlarıda bozmuş ağızlarından çıkana belki kendileri inanmıyor ama savunmaya gelince kale gibi A haber sipigerinden ....oklar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    2.070-2.130 aralığı kanımca sağlam dirençtir.

17 Aralıktaki dev ayı barı ve hacme dikkat etmek lazım.Sürekli yabancı satışı var.

şahsen buralardan ve o aralıktan hafifliyorum.Ama 2130 üzeri sıfır hisse kalır.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    2022 için altın hisse bulup bunu twitterde paylasan kesim var

Bu gençler ne SP500 ne de bist100 koşulunu düşünmeden, anlamadan bodoslama atmayacaklar.

Sp500 de en geç marta kadar sağlam düşüş beklerim
    Bist100 de de 1.2 cente kadar düşüş
    işte orada en agresif alışları, dedikleri hisselerde yaparız.

11-9 OCAK MESAJLARI.
    Tehlikenin farkında mısınız?

Genç ayılar rahatsız

Bir yerden short açıp en az bir ay beklemek isterim...

hatta vade sonuna yakın...

Sayfa 986/1002 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •