Sayfa 986/990 İlkİlk ... 486886936976984985986987988 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Viop XLVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Kanunlar-yönetmeliklerdeki mantık kamunun-halkın max. menfaatine göredir...ve çoğunluğun menfaati -zarara uğramaması esastır..Toplumsal afet,deprem,salgın,savaş vs. varsa borsalar kapanır...Tüm dünyada budur.

Münferit bazı kişilerin kazancı gözardı edilir.

2. Deprem oldu diye çimento yükseliyor yıkılan evler binalar cam demir okumadan mı yapılacak da piyasa bu şekilde satın alıyor.

3. Bundan sonra ülkenin hedefi deprem bölgelerinde ki tüm 2000 öncesi yapıların yenilenmesi olmalı.

oluşan boğa formasyonunu ihlal etmeden, satış hacim vs yapmadan haber akışını çok güzel kullandılar. sağlam panik yaptırdılar.

çimento demir vs de hikaye. oyak çimento limanlarından günde tonlarca çimento ihraç ediyor. bolu çimento hem ankara hem istanbulun dibinde. 20 bin binanın yıkılmasıyla mı ihya olacak. bugünkü hareket laf olsun işte.
    audentes Fortuna iuvat

5. Sağ duyulu insanlar olaya farklı bakar.
    Bu 10 ilimizin neredeyse tamamı yaşanamaz hale geldi,bu yıkılmamış binalarda oturulur mu bilemem.
    Empati duygusu olmayanlar olayın vahametinin henüz farkında değiller.
    10 Deprem yaşamış şehir neredeyse komple yıkılacak,enkazdan arınacak ve yeniden kurulacak.(BENCE)
    Ben son İzmir depremini Bayraklı da tamda depremin merkezinde yaşadım 15 ci katta.
    7.7 ve 7.6 şiddetinin ne olduğunu az çok tahmin edebiliyorum.

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bundan sonra ülkenin hedefi deprem bölgelerinde ki tüm 2000 öncesi yapıların yenilenmesi olmalı.
    yıkılan hastane 2011 yılında açılmış...

zihniyetin değişmesi gerekir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Duadan veya oraya maddi yardımdan başka elimizden bir şey gelmez.İnsan kalabalığından çok iş makinesine ihtiyaç varmış.

8.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Sen kırıkmısın?
    Nasıl soru bu?
    Sende hiç empati yok.
    Yürrü git...
    Terbiyeli olun, saygılı olun. Haddinizi bilin.

Sizin seviyenize inip başka paylaşım yapmayacağım.
    Yazdıklarınızı bilgisizliğinize veriyorum.

Böyle durumlarda ben de kenarda oturmasını biliyorum, işlem yapmamayı biliyorum.

Sorumluluk hissederek alış yazdım sabah..

Ben tecrübeli borsacıyım, ben yazacağım alış, başka kim yazacak, para kazanmak amaçlı belki hiç alış yazan olmamıştır zaten böyle bir günde.

O bölgelerde arkadaşlarım var, bazılarından haber alamadım hala, Urfa'dan hiç haber alamadım.

Sayfa 986/990 İlkİlk ... 486886936976984985986987988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •