Sayfa 986/989 İlkİlk ... 486886936976984985986987988 ... SonSon
Arama sonucu : 7907 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,074
     Alıntı Originally Posted by bicycle Yazıyı Oku
    Değil, cehape bitmiştir. bu saatten sonra kimsenin çok da ipleyeceğini sanmıyorum. 1-2 gün yaygara olur herkes yoluna bakar. cehapeyi cehapeliler bitirmiştir. gölge başkan, kuyruk başkan, ekremin postası özgür orda 6 aydır meydanlarda ekrem ekrem diye ağlaşacağına kendi adamlarına sahip çıksa belediyelere biraz çeki düzen verse asli görevini yapsa belki durumu kurtarabilirdi.

artık kendi adamları bile iplemiyor. belediye başkanlarından sonra meclis üyeleride 3 er 5 er koşa koşa akp ye geçiyorlar her gün yeni bir haber. ipleri elinde tutamadıktan sonra orda oturmanın bi anlamı yok. kılışdara laf edeceklerine önce kendileri istifa edip gitmeli bence.

genel seçimlere kadar ellerinde 3-5 belediye ya kalır ya kalmaz, üstünden silindir gibi geçilmiş bi enkaz kalacak geriye. halk bu adama bir daha oy falan vermez.
    O zaman sende zil takıp oyarsın,acaba evet oyu verdinmi zata ?...Zamanında Atatürk bile baş edememiş yobazlarlan,topluca idam etmesi lazımdı,o bile bana dokunmayan yılan bin yaşasın demiş,şimdi o yılanlar cortladı milleti sokuyor,tabiki ne zamana kadar,herşeyin bir sonu vardır...

2. Kenan Alpay Üsküdar belediye de memurdu. Adamlar ahtapot gibi her yerden besleniyor. Ondan sonra sokağa aşısı tasması olmadan salıveriliyor.

3. Ulen bir tanesini bile tanımıyorum, dönüşümlü olarak Nagehandır, Küçüktür mide bulandırır gibi veya koca göt Rasimi götürsenize, hiç olmazsa birini tanırız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by bicycle Yazıyı Oku
    Değil, cehape bitmiştir. bu saatten sonra kimsenin çok da ipleyeceğini sanmıyorum. 1-2 gün yaygara olur herkes yoluna bakar. cehapeyi cehapeliler bitirmiştir. gölge başkan, kuyruk başkan, ekremin postası özgür orda 6 aydır meydanlarda ekrem ekrem diye ağlaşacağına kendi adamlarına sahip çıksa belediyelere biraz çeki düzen verse asli görevini yapsa belki durumu kurtarabilirdi.

artık kendi adamları bile iplemiyor. belediye başkanlarından sonra meclis üyeleride 3 er 5 er koşa koşa akp ye geçiyorlar her gün yeni bir haber. ipleri elinde tutamadıktan sonra orda oturmanın bi anlamı yok. kılışdara laf edeceklerine önce kendileri istifa edip gitmeli bence.

genel seçimlere kadar ellerinde 3-5 belediye ya kalır ya kalmaz, üstünden silindir gibi geçilmiş bi enkaz kalacak geriye. halk bu adama bir daha oy falan vermez.
    Sen neredeydin ya.

Senin fikri hısımların hep buradaydı.

Mayıs 2023 seçimlerine kadar, Ekmeleddin den başladılar, İski skandalından, yağ kuruklarına kadar yazdılar da yazdılar.

Seçim kaybedilene kadar.

Sonra günah çıkarmaya başladılar, aslında ben aileden CHP'liydim demeye.

Şimdilerde bu sayfalara alttan alttan bakıp, sebep oldukları seçimin sonuçlarına seviniyorlar.

Sen biraz sabret olmaz a eğer olur da seçim sandığını getirmek zorunda kalırlarsa, o zaman bu fikirlere hız verirsin.

Taa Menderes döneminin yalanlarından başlarsın.

Camileri ahır yapmışlar ya.

5. Vay kanadali bu ara zil takıp oynayacaktin ama olmadı işte.kk bu sefer gelemedi,ama çok üzülme ekimde hala gelme olasılığı var.

6. Sen onu bunu bırak da kk gelirse kötünün iyisi diye oy verilir mi.kk hakkında ne düşünüyorsun onu yazsana

7. Aslında ben artık politikadan soğudum.hepsi tiyatro ,bizi kekliyorlar,iktidar da muhalefet de aynı ekip.oy falan vermeyi dusunmuyorum

8. Kk toplumsal barış icin iyi olur,alevi Sünni kardeşliğini sağlar falan diye yaziyordun,ne oldu senin kk sevdan hala devam ediyor mu.durust adam çalmıyor, alevi Sünni kardeşliği falan iyi olmaz mi

Sayfa 986/989 İlkİlk ... 486886936976984985986987988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •