Sayfa 986/1078 İlkİlk ... 4868869369769849859869879889961036 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Yeşil trend tamda 16.88 de buranın üzerinde kapanış güzel oldu, fakat aylık pivot son direnci 17.25 üzeri kapanışlar çok daha güzel olur. O zaman 18.21 ve 19.37 rakamlarına ulaşabilir kısadaki destek dirençleri sen benden daha iyi bilirsin.

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Abi sen bizi küp falan buldu mu sandın. Nerden bulcaz parayı. En son çocuğun kumbarasını patlattık. Para kalmadı. evde zeytin yok yemeye. Elimizde çatal fare kovalıyoruz diye bi deyim var ya aynen durum o.
    İşin şakası bir yana hakikaten komik fiyatlamalar olmaya başladı. Bu holdingin altında enaz 6-7 tane firma var. froto, tatgd, tuprs, tofas,arclk var mıydı emin değilim vardır ama. Hele bir tanesi 7.5 milyon ediyor Ama gelgelelim holding 7.0 milyon. Ha burada rakamlar TL değil dolar. Hatırladığım kadarıyla.
    Eften püften hisseler arayacağımıza sağlam şirket işte, ama para yok diyorsan Cuma günü cami nin hocası benim komşu söyleyeyim ona sana yardım toplayalım

3.  Alıntı Originally Posted by dandanakan Yazıyı Oku
    [ımg]https://www.tradingview.com/x/utnghugf/[/ımg]

yeşil trend tamda 16.88 de buranın üzerinde kapanış güzel oldu, fakat aylık pivot son direnci 17.25 üzeri kapanışlar çok daha güzel olur. O zaman 18.21 ve 19.37 rakamlarına ulaşabilir kısadaki destek dirençleri sen benden daha iyi bilirsin.
    Allah razı olsun hocam.elinize sağlık.

4.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    TEŞEKKÜRLER
    Sayın rosense rakamlar orada durdukça onlara anlam yükleyebilecek birisine ihtiyaç oluyor. Bizim atladığımız başka bir gerçek var. "HİKAYE"
    Yani bizi alıp uzaklara götürecek bir hikaye olması gerek. CİMSA mı KONYA mı sorusuna BASCM derim hiç düşünmeden.
    Tamam kabul fiyat ederine göre çok yüksek. Ama pazar değişikliği yeni bir heyecan al-sat ve trade şansı daha fazla olan bir seçenek. Biz işte hep burada hata yapıyoruz. Temel verileri çoook sağlam şirketler yerinde duruyorken hatta diğeri öbürüne rağmen daha şanslı iken temel veriler anlamında, bir bakmışsınız hikayesi olan alıp başını gitmiş.
    Çimentolardan CIMSA en beğendiğim ve yeni hikayeside beyaz cimentoda dünya liderliğine oynama adımları atılıyor.HOLLANDADA KURULAN ŞİRKET TÜM ŞİRKETLERİ TEK ELDEN YÖNETECEK.YAKINDA HİSSE DEVİRLERİ TAMAMLANACAK.ÖDENECEK BİR PARA OLSADA KASAYA DAHA FAZLA PARA GİRİŞİ OLACAK.BİRAZ BORÇLARI OLSADA HIZLA DÜŞMEYE DEVAM EDECEK.İHRACAT RAKAMLARI ÇOK DAHA YÜKSELECEK.AKÇANSAYIDA YANINA KOYMAK DAHA ŞIK OLUR.YTD.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Çimentolardan CIMSA en beğendiğim ve yeni hikayeside beyaz cimentoda dünya liderliğine oynama adımları atılıyor.HOLLANDADA KURULAN ŞİRKET TÜM ŞİRKETLERİ TEK ELDEN YÖNETECEK.YAKINDA HİSSE DEVİRLERİ TAMAMLANACAK.ÖDENECEK BİR PARA OLSADA KASAYA DAHA FAZLA PARA GİRİŞİ OLACAK.BİRAZ BORÇLARI OLSADA HIZLA DÜŞMEYE DEVAM EDECEK.İHRACAT RAKAMLARI ÇOK DAHA YÜKSELECEK.AKÇANSAYIDA YANINA KOYMAK DAHA ŞIK OLUR.YTD.
    Sn esma size katılıyorum. Sn rosense ye de . Dandan abimi de.
    Neydi o.
    yavru hisse.
    yok değil. Baby hisse miydi. Yok yok o da değildi. Heh. Bebek hisse lazım. Arge lazım bize. Yukarıda cimsa-konya-bascm üçlemesinde bir ironi var. Onu atlıyoruz. Bu hikayeler yani çimsa da ki için diyorum. Hamdı .Pişti. Şimdi olmuş. Biz ona geç kaldık. Yeni diyorum yeni.. baby.
    Yok bebek hisse lazım bize
    Sevgiler saygılar
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

6.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Sn esma size katılıyorum. Sn rosense ye de . Dandan abimi de.
    Neydi o.
    yavru hisse.
    yok değil. Baby hisse miydi. Yok yok o da değildi. Heh. Bebek hisse lazım. Arge lazım bize. Yukarıda cimsa-konya-bascm üçlemesinde bir ironi var. Onu atlıyoruz. Bu hikayeler yani çimsa da ki için diyorum. Hamdı .Pişti. Şimdi olmuş. Biz ona geç kaldık. Yeni diyorum yeni.. baby.
    Yok bebek hisse lazım bize
    Sevgiler saygılar
    Kuraklık hikayesini ele alalım o zaman selim, gıda, su konumuna bakalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Kuraklık hikayesini ele alalım o zaman selim, gıda, su konumuna bakalım.

Gıda ve Su ?
    Bak bu konuya hiç bakmadım ben abi.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

8.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Gıda ve Su ?
    Bak bu konuya hiç bakmadım ben abi.
    Yaaaa gerçi onlardan da çok giden oldu ama yine de ileriye dönük bir şeyler çıkabilir.

Sayfa 986/1078 İlkİlk ... 4868869369769849859869879889961036 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •