Sayfa 987/996 İlkİlk ... 487887937977985986987988989 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bunların ülke yönetmekten anladığı "problemleri azaltmak, gelirleri yükseltmek, güvenliği sağlamak, adaleti tesis etmek" değil..

peki ne ?? sadece ve sadece vergi almak, yeni vergi icat etmek.. evet resmen icat etmek..sürekli israf sürekli yeni vergi..

yıllar once olayı zaten özetlemiştik: eğer bunlar ülke yönetiyorsa bizler galaksi yönetiriz..

bunların ne kadar beceriksiz olduklarını net görebilmek için şunu düşünmek yeterli..

30-40 yıl once köprüler, aselsan, tai, roketsan, havelsan, tei gibi fabrikalar veya barajlar, otoyollar, telekom altyapısı gibi bu ülkeyi çağdaş bir ülke yapan her şey yapılırken ÖTV denilen vergi yoktu..

evet. yoktu.. geçmiş iktidarlar bu vergi olmadan her şey yaptılar..

bu ÖTV şu anda bütçenin %25'i.. ama şimdikiler yapamıyor.. zira alınan vergiler ile değil yine borçla yapılıyor hastaneler köprüler vb..

yani.. vergiler hizmetlere harcanmıyorsa nereye harcanıyor ?? sorusu çok açık ve net bir soru halini alıyor..

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ooo. Yukarıdan ne dediler size. Nasıl bir algı oluşacak. Birde trol arıyorlar mi maaş ne kadar bende yapsam.

[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

2. "Bir millet varlığını ve istiklalini kurtarabilmek için düşünülebilen her türlü teşebbüs ve fedakarlığı yaptıktan sonra başarıya ulaşır. Ya başaramazsa demek, o milletin ölmüş olduğu hükmüne varmak demektir."

- Nutuk, Mustafa Kemal Atatürk

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

3. Yunan Meis adasına çıkartma yapmış. Asker konuşlandırmış.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Twitterı yavaşlattılar iyice, çok büyük tepkiler var Ziya Selcuk istifa 65 bin tweet , Ötv zammı 40 bin tweet oldu...

5. Hem de 30 Ağustos günü yapıyor bunu
     Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Yunan Meis adasına çıkartma yapmış. Asker konuşlandırmış.

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Twitterı yavaşlattılar iyice, çok büyük tepkiler var Ziya Selcuk istifa 65 bin tweet , Ötv zammı 40 bin tweet oldu...
    Benim gözümden de sağluk bakanı dültü. İlk zamanlar ahan işi bilen bilmediği yerde bilim kuruluna danışan bir bakan süreci ne kadar güzel yönetmeye çalışıyor diyordum. İşi vatırdı son iki ayda turistlerin gelmesi herkesin uçaklarla mesafesiz seyahat etmesi düğün dernekkerin serbest bırakılması herkesin tatile çıkmasının teşvik edilmesine malesef tek kelime etmedi. Arada bir twit arıp duruyor. Sosyal mesafe aman dikkat maske takalım diyip duruyor. Her gün tv ye çıkıp bilgi veriyordu. Sahi iki aydır hiç çıkıp açıklama yaptığını gören var mı
    bir halt olacağı yok.

nerede bizden fazla alınıyor..?? bir beyaz yakayı düşün ne kadar vergi veriyor..

vergi kaçıranlar engellenmediği için vergisini düzgün verenlerden daha çok vergi alınıyor..

dolayısıyla kişisel bazda ben sıradan bir alman veya amerikalıya göre daha fazla vergi veriyorum.. net bir gerçek..

gelir vergisi + kdv + ötv.. bu vergilerin toplamı bizi dunya şampiyonu yapıyor..
    Hollandayı bir inceleyin derim. Detayına hakim değilim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

son on yılda ahlaksız yiyici her şeyi kendilerine hak gören bir zümre yarattık .
    bunları doyuramayız artık.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 987/996 İlkİlk ... 487887937977985986987988989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •