"Bir millet varlığını ve istiklalini kurtarabilmek için düşünülebilen her türlü teşebbüs ve fedakarlığı yaptıktan sonra başarıya ulaşır. Ya başaramazsa demek, o milletin ölmüş olduğu hükmüne varmak demektir."
- Nutuk, Mustafa Kemal Atatürk
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Yunan Meis adasına çıkartma yapmış. Asker konuşlandırmış.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitterı yavaşlattılar iyice, çok büyük tepkiler var Ziya Selcuk istifa 65 bin tweet , Ötv zammı 40 bin tweet oldu...
Hem de 30 Ağustos günü yapıyor bunu SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim gözümden de sağluk bakanı dültü. İlk zamanlar ahan işi bilen bilmediği yerde bilim kuruluna danışan bir bakan süreci ne kadar güzel yönetmeye çalışıyor diyordum. İşi vatırdı son iki ayda turistlerin gelmesi herkesin uçaklarla mesafesiz seyahat etmesi düğün dernekkerin serbest bırakılması herkesin tatile çıkmasının teşvik edilmesine malesef tek kelime etmedi. Arada bir twit arıp duruyor. Sosyal mesafe aman dikkat maske takalım diyip duruyor. Her gün tv ye çıkıp bilgi veriyordu. Sahi iki aydır hiç çıkıp açıklama yaptığını gören var mı
bir halt olacağı yok.
son on yılda ahlaksız yiyici her şeyi kendilerine hak gören bir zümre yarattık .
bunları doyuramayız artık.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri