Sayfa 987/993 İlkİlk ... 487887937977985986987988989 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hedefinde Ahbap ve BabalaTV vardı. Bahçeli "Devletin yapamadığı ne vardır da Ahbapçılar, Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır" dedi

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...-aldi-7591121/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Post

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir müteahhit nasıl düşünür?

Gelin bu floodda, ilk günden son güne kadar inşaatımı beraber yapıp binamızı ilk depremde yıkıyoruz.

https://twitter.com/HadiKucukoglu/st...90554428022784
    10 tweette inşaat mühendisliği, deye el kitabı yapıp satmalı fakültelerin önünde sonunda olacakları bu....
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4. Bugünlerde ' bayağı mayışlı ' elemanlar burayı ziyaret eder oldu, mayışlarının hakkını vermeye çalışıyollar.

Trollekifidis,

Trollexenedeum,

Trolleyenebüs,

Şu hap vardı günde 3 defa 1000 mg lık biri resmini koysa da arkadaşlar eczaneden temin etse.
    ,,...,..................

Babala tv zaten tv de yer almamaktadır, you tübe de şeetmektedir.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    10 tweette inşaat mühendisliği, deye el kitabı yapıp satmalı fakültelerin önünde sonunda olacakları bu....
    İşin kötüsü KURUMSAL firmalarda da bu kadar olmasada maliyet hesabı yapılıyor diyor

İnsan ağız tadı ile zeminden çatıya istediği gibi ev yaptıramayacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Tavuk fiyatlarında artış var. Ayçiçeği yağı biraz indirimli. Altın ithalatı durduruldu soğan bol mu kısıtlı mı yada elimizdeki soğan ne kadar yeter ona bakacağız. Bu arada seçim var. Eldeki soğan seçimin ertelenmesine yeter mi bunu değerlendireceğiz. Borsa düşecek düştüğünde satanların parası soğana giderse büyük tehlike. Bu arada benim gündemim hala uyumak halâ moralim çok bozuk gülmeyi unuttum. Hep uyumak istiyorum. Her yerde deprem gündem. TV de formda bu şartlarda da depremin acılarını unutmak mümkün değil. Ne kadar sürede unuturum bilmiyorum ama sürekli uyuyarak günleri geçirmek istiyorum. Ta ki güzel günlere kadar.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bugünlerde ' bayağı mayışlı ' elemanlar burayı ziyaret eder oldu, mayışlarının hakkını vermeye çalışıyorlar

Şu hap vardı günde 3 defa 1000 mg lık biri resmini koysa da arkadaşlar eczaneden temin etse.
    ,,...,..................

Babala tv zaten tv de yer almamaktadır, you tübe de şeetmektedir.
    İlaç sıkıntısından dolayı o hap bile eczanelerde bulunmayabilir.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 987/993 İlkİlk ... 487887937977985986987988989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •