Sayfa 987/990 İlkİlk ... 487887937977985986987988989 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Deprem oldu diye çimento yükseliyor yıkılan evler binalar cam demir okumadan mı yapılacak da piyasa bu şekilde satın alıyor.
    Demirini bilmem de Şişecam'ın bilançosu çok çok kötü belki o yüzden ekstra dayak yiyordur

2. Dünyada kaliteli müteahhitlik hizmetleri veren Türk firmaları kendi ülkesinde nasıl bu kadar kötü binalar yapabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dünyada kaliteli müteahhitlik hizmetleri veren Türk firmaları kendi ülkesinde nasıl bu kadar kötü binalar yapabilir.
    Denetleme önemli...Binaları denetleyen bireylerin insafı-etik değerleri vs...neler gördüm neler duydum...

Aynı müteahhitler aynı işçi-mühendisler burada farklı-yurt dışında farklı davranmak zorunda kalırlar..sıkıysa yurtdışında yönetmeliğe aykırı hareket et...

DENETLİCİ MEKANİZMALAR BU İŞİN temel kolonlarıdır.

4. İşin ehli olmuyan, önüne gelen müteahhit olursa kaçınılmaz sonuçlar bunlar, sadece denetimle de olmuyor vicdan lazım
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Demirini bilmem de Şişecam'ın bilançosu çok çok kötü belki o yüzden ekstra dayak yiyordur
    İskenderun limanında sıkıntı var diyorlar. Ama büyük değil gordugum kadarıyla. Demiştim Ereğli'nin de tahtası kapalı olmalı diye.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Basit mi evet...çıkartırsın kanunu.o işte ihmali olan mühendisinden ,usta başına kadar..denetleyici firmaya kadar...zaman aşımı olmadan...ölmüşse mirascılarının varlığına bloke koyacaksın...Yapılır mı hayır?

Bırakın bunu İSTANBULUN taksi meselesi bile,kamu %99 şikayetçi iken lobilerin gücü aşılamıyor..

7. beş geçtiği anda basacak havası var...

pis niyeti belli...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dünyada kaliteli müteahhitlik hizmetleri veren Türk firmaları kendi ülkesinde nasıl bu kadar kötü binalar yapabilir.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İşin ehli olmuyan, önüne gelen müteahhit olursa kaçınılmaz sonuçlar bunlar, sadece denetimle de olmuyor vicdan lazım
    Halkın sağlığı vicdansızların vicdanına bırakılamaz. Denetleyecek insanların
    Neyse neremiz düzgün diyip geçelim kısaca.
    Tartışıyoruz adama, çalıyor diyorum
    Verdiği cevap "sen olsan çalmazmısın" diyor
    o olsa çalacak yani. Böyle bir topluma sahibiz işte

Sayfa 987/990 İlkİlk ... 487887937977985986987988989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •