Sayfa 988/1001 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. evin içinde nem oranı yüksek ise pamuk fanila atlet yerine , teri çekip çabuk kuruyan spor şeyleri olabilir... ya da illa pamuk olsunsa o zaman gün içinde değiştirin ya
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    evin içinde nem oranı yüksek ise pamuk fanila atlet yerine , teri çekip çabuk kuruyan spor şeyleri olabilir... ya da illa pamuk olsunsa o zaman gün içinde değiştirin ya
    teri pamuktan daha iyi çekip emecek materyal neymiş üfle de öğrenelim..?

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ayhan hocam tam "ölüyü diriyi öptü gözünü bize dikti" durumundayız!

Kafiye gitti ama forum kuralları na'apalım!
    Sn başkara olay artık tıbbi olmaktan çıktı.Her konuda du bakali ne olcak durumundayız.Endişeyle izliyoruz artık ,yapacak başka bir şey yok.

Aslında endişeyle izliyoruz kısmı da aziz nesinin yüzde 60 lık kesimi için geçerli değil.Aziz nesin türk halkının yüzde 60 ı aptaldır dediği zaman savcının biri dava açmaya kalkmış,aziz nesin savcıya bu davayı açmayın, olay bilirkişiye gider, ben haklı çıkarım ,aptallığımız tescillenir demiş.

Moody's cuts turkey's ratıngs to b2 and keeps negatıve outlook

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    teri pamuktan daha iyi çekip emecek materyal neymiş üfle de öğrenelim..?
    ben de pamuğa laf ettirmem derdim ancak pek öyle değilmiş.. sweat wicking sıralamasında biraz gerilerdeymiş pamuk spor tekstili konusunda.. daha doğrusu emiyor ama içinde hapsediyormuş. bu konuda başarılı sentetik liflerden yapılan spor kumaşlarını bir kenara koyarsak, merinos yünü ve bambu gibi doğal materyallerden yapılan kumaşlar öneriliyor nem emme ve bunu dışarıya iletme konusunda.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tek adam rejimi ülkeyi borç batağına bogdu.!!
    Vatandaş her geçen gün dahada fakirleşecek.!!
    Hep uyardık.!!
    Arjantinin yumurta ikiziyiz.!!
    Hızla monatoryuma gidiyoruz.!!
    Malesef .!!
    Crash tüm hızıyla yolda.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Damat bu defa geç kaldı.!!!
    Müjdeli çokomelli haber Moody’s den geldi.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 988/1001 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •