evin içinde nem oranı yüksek ise pamuk fanila atlet yerine , teri çekip çabuk kuruyan spor şeyleri olabilir... ya da illa pamuk olsunsa o zaman gün içinde değiştirin ya
evin içinde nem oranı yüksek ise pamuk fanila atlet yerine , teri çekip çabuk kuruyan spor şeyleri olabilir... ya da illa pamuk olsunsa o zaman gün içinde değiştirin ya
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Aslında endişeyle izliyoruz kısmı da aziz nesinin yüzde 60 lık kesimi için geçerli değil.Aziz nesin türk halkının yüzde 60 ı aptaldır dediği zaman savcının biri dava açmaya kalkmış,aziz nesin savcıya bu davayı açmayın, olay bilirkişiye gider, ben haklı çıkarım ,aptallığımız tescillenir demiş.
Moody's cuts turkey's ratıngs to b2 and keeps negatıve outlook
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ben de pamuğa laf ettirmem derdim ancak pek öyle değilmiş.. sweat wicking sıralamasında biraz gerilerdeymiş pamuk spor tekstili konusunda.. daha doğrusu emiyor ama içinde hapsediyormuş. bu konuda başarılı sentetik liflerden yapılan spor kumaşlarını bir kenara koyarsak, merinos yünü ve bambu gibi doğal materyallerden yapılan kumaşlar öneriliyor nem emme ve bunu dışarıya iletme konusunda.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri