Sayfa 988/1003 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Kap a göre Performans primi yok. 12.000 pay bu arada 130 küsur TL yapıyor. Ben nitelikli yatırımcı olamadığım için alamıyorum ama tanıdığım üzerinden almayı düşünüyorum. Hatta böyle giderse portföyün hepsini aktarırım. Fon 300milyon ile işleme başlamış şu anda 461 milyon hacime ulaşmış.

YTD
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Kazanç üzerinden performans primi alacak mı portföy şirketi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Katılıyorum...Bende 1/ 3 e kadar azalttım NNF miktarını.. Çok fazla şişirilmeye ve dillendirilmeye başlamıştı.. Ama icraata bakınca endeks fonlardan farksız.. Çok daha başarılı fonlar var. Geçen haftadan bu yana sattığım NNF lerin yerine GMR, RBH ve OPH aldım.. Memnunum..
     Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    NNF sabah full satıp çıktım. shortu mhortu hikaye gelmeye başladı artık. endeks çıkarken en fazla endeks kadar çıkıyor inerken de nerdeyse öyle. Endeks fonu oldu resmen.
    SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Dali45 Yazıyı Oku
    Kap a göre Performans primi yok. 12.000 pay bu arada 130 küsur TL yapıyor. Ben nitelikli yatırımcı olamadığım için alamıyorum ama tanıdığım üzerinden almayı düşünüyorum. Hatta böyle giderse portföyün hepsini aktarırım. Fon 300milyon ile işleme başlamış şu anda 461 milyon hacime ulaşmış.

YTD

Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yanlışım mı var acaba...son izahnamede 1 paya düşürülmüş. 30/03 itibarı ile...ayrıca portföy diğer hsyf lere göre oldukça iddialı ve bu portföy için %30 az olur...şahsi fikrimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    GBC izahnamesinden alıntı,

"Yurtdışı borsalarda işlem gören borçlanma araçları; işlem gördükleri yabancı borsalarda;
    Türkiye saati ile 17:00’da ilgili menkul kıymetin, Bloomberg ekranında yer alan BVAL sayfasındaki
    ağırlıklı ortalama fiyatlarının ilgili yabancı paranın TCMB döviz alış kuru ile çarpılması suretiyle
    değerlenir.
    Yabancı piyasalarda işlem gören ortaklık payları, fon ve borsa yatırım fonu, serbest yatırım
    fonu katılma payları ile yatırım ortaklıkları paylarının değerlemesinde; değerleme tarihindeki
    Bloomberg veri dağıtım ekranlarından TSI 16:30 – 17:00 aralığındaki alış fiyatı ile satış fiyatının
    ortalaması kullanılır."

Saygılar.
    GBC subat ayi dagilim tablosuna gore bu geceyi (-) %1.76 kapatti. Fakat fon izahnamesine gore bu durumun yarinki getirisi icin bir onemi yok. Bugun 16:30 - 17:00 arasini dikkate alacagiz. Boyle olunca ne getirecegini tahmin etmek oldukca zor oluyor. Degerli bilgi icin tekrar tesekkurler sayin onurbey , saygilar.

5. Ktm %-0,402
    mps %-0,729
    mac %-0,689
    opb %-0,675
    sua %-0,234
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

6. Oph -0,971%
    ıdh -0,594%

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    GBC subat ayi dagilim tablosuna gore bu geceyi (-) %1.76 kapatti. Fakat fon izahnamesine gore bu durumun yarinki getirisi icin bir onemi yok. Bugun 16:30 - 17:00 arasini dikkate alacagiz. Boyle olunca ne getirecegini tahmin etmek oldukca zor oluyor. Degerli bilgi icin tekrar tesekkurler sayin onurbey , saygilar.
    - 0,23 gelmiş, aksiyon almışlar sanki

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. GPG dün %1,56 yapmış.
    -%72 endekste dikkat çekici. Ben daha ölmedim mi demek istiyor?

Sayfa 988/1003 İlkİlk ... 488888938978986987988989990998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •