ON DAKİKA HABERİ: Osman Kavala'nın tutukluluğu devam edecek
SON DAKİKA HABERİ: Osman Kavala'nın tutukluluğu sürecek, davanın gezi davası ile birleştirilmesine karar verildi.
sert açıklamalar gelebilir abd ve ab den.....
ON DAKİKA HABERİ: Osman Kavala'nın tutukluluğu devam edecek
SON DAKİKA HABERİ: Osman Kavala'nın tutukluluğu sürecek, davanın gezi davası ile birleştirilmesine karar verildi.
sert açıklamalar gelebilir abd ve ab den.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
hidistan aylardır aşırı şişmiş altın fiyatlarından bidaha bu yüksek fiyatlardan satamam diye altın satıyordu
şimdi de çin piyasaya altın itelemeye başlamış
fırsat bu fursat, aşı artıp virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye onlar da satıyor
yabancılar da aylardır, aşırı şişik fiyatlardan dolar satıyordu
fırsat bu fursat, aşı virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye, bizim yerli satmıyordu
şimdi yerli hesaplarda çözülme başlamış
yerli büyük hesaplar da, fırsat bu fursat, aşı artıp, virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye onlar da dolar sattıyor
2 si de pazarda ki domatese döndü
satan satana
bu arada, altın ın halen düğün mevsimi ile ya da vatandaşın almasıyla arttığını zannedenler var
maalesef halen var
onlara da selam olsun, onlar için de ben utandım
altın fiyatlarını, ons fiyatınnı, çin, hindistan, abd ve rusya, bu dört ülke rezervi belirliyor, rezervlerine göre düşüp çıkıyor
asla yatırım tavsiyesi olamaz
Demek ki satan varsa alanda var, üüüle olmamış olsaydı herkes satan satana olsaydı taban olurdu. yanlışmıyım
Hamdım Piştim Yandım
SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Boğaziçi Üniversitesi açıklaması
Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Boğaziçi protestolarına değindi. Rektöre yönelik istifa çağrılarına değinen Erdoğan, "Yürekleri yetse cumhurbaşkanı da istifa diyecekler" dedi. Cumhurbaşkanı ardından canlı bağlantıyla katıldığı il kadın kolları kongrelerine seslenirken de aynı konuya değindi, "Teröre bulaşanların gözünün yaşına bakmayacağız" ifadelerini kullandı.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
arkadaşlar sistemim METASTOCKTA..ama sorun şu mesela 15 dakikalık sistemle çalışıyor.
bar kapanışını 10;20 ve 10;35 gibi atıyor..
yani 15 in katı olan 10;15 ve 10;30 değil.
bunun bir çaresi var mı?
15 yıldır bunu halledemedim..defalarca sordum ama çözüm bulunamadı
Yer İmleri