Benim akü ortaya çıkmış bir yerde kredi kartı dönsün alayım bir çift diye düşünüyorum ama bir tarafım da yazı görecek misin niye alacaksın diyor şuan kararsızım psikolojim alt üst. Belki depremi yoğun bakımı daha önce yaşadığım için mi nedir herkesten farklı daha ağır yaşıyorum depremi. Hiç kaldıracak durumum yok. Gün boyu sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum.
Hükümet yetkilileri gün siyaset günü değil diyor ama benim watsaptaki numaralar dan. Hep hükümeti savunan mazeretler görüyorum. Gün siyaset değil diyorlar ama AFAD deprem dayanışmasındaki ahbapi görmüyor millî görüşçü cansuyu derneğini görmüyor. Sizin de siyasetinizin taaaa MK. İnsanı dünyadan soğuttunuz.
Karılar pezonun elindeyse kime satılacağı kaça sayılacağını bilemeyiz. Bugünkü yaşadığımı böyle ifade edeyim
Ülkeden pis kokular geliyor. Malum kitleye gül kokusu diye kitliyorlar. Algı önemli. Ne diyelim. O esnada bizede kilitliyorlar. 1999 depreminde her türlü eleştiriyi yapanlar şimdi milletin ağzını açmasına müsade etmiyor. Millette aşırı kaderci. Yanlış yapanlar muhakkak olacak ona ceza zaten verilmeli ama böyle hiç olmaz olmamalı. Gerçek kuru soğan atakta.
Haluk Levent kaza geçirmiş. Allahtan Acil şifalar dilerim.
Yer İmleri