Sayfa 988/990 İlkİlk ... 488888938978986987988989990 SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 7,897 - 7,904 arası.

Konu: Viop XLVII

Sağlıklı piyasa yok.... yatırımcı durup dururken para 💸💰 kaybetti yine...sonra borsays kimse gelmiyor deniyor... devlet fonu böyle zamanda piyasaya destek vermeli...

2. Sen ne kadar denetlersen denetle, mutlaka açık bi kapı bulunur kitabına uydurulur.
    yada hamburabi kanunu gibi kanun çıkartılır
    Binası yıkılıp ölen kişi olursa o binayı yapan kişide öldürülür.
    Bak o zaman nasıl sağlam binalar yapılır
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bugün piyasanın açık tutulma sebebi acaba gubrf mi?

Taşınan Açıklar: kapanma saatine kadar bekledim hala ödünç pay piyasasında karşılanmayan talepler var, bugün açıkların kapanma zorunluluğu geldi, yarına taşınamayacaklar,
    Taşınan açıklar hayli arttmış görünüyor, bunun nedeni cuma günkü %5 sert yükseliş, zararda olanlar açıklarını kapatmayıp bir ümit diyerek taşımışlar, normalde bugün bu açıkcıları sıkıştırmak isteyen bir piyasa olması gerekiyordu, maalesef başımıza gelen doğal afet açıkcılara nefes aldırmış, EREGL AKBNK EKGYO HALKB VAKBN da kayda değer taşıma olmuş, diğerlerinde de artışlar var,

5. Müteahhtiler dünyada çok iyi ama ülkemizde kötü söylemi yanlış hocam.
    şöyle ki dünyaya iş yapan müteahhitler genelde Avm, otoyol, metro vs vs yapıyor.
    Konut konusunda bizde kurumsal müteahhitlik şirketi kıtlığı var.
    konut yapım işi genelde birkaç ortağın kurduğu ya da parayı ufaktan bulmuş aile şirketleri vs tarafından yapılıyor. benim gördüğüm bu binaların tepelerine bakın ismini yazan firmalardan kaçını tanıyorsun.

6. Sayın bozkurt kuralı koymak ve uygulamak devletin işi ve görevi. Ve nasıl ki Almanya Japonya gibi yerlerde acık bulunamiyorsa bizde de uygulanabilir. Ama.burada önemli nokta vatandaş ta bunu istemeli yolda oy kaybetmekten korkan hiçbir siyasi uygulamaz takip etmez.

Vatandaşın isteği ise bilmem kaçıncı imar barisi beklenmesi den, tahmini kaç kişi başvurması beklenmesi den bello değil mi.

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    P7 li iyi,çocukları iyi,hanımı görevli olarak hastanedeymiş.
    İzmir'de de okullar tatil edildi(torunum eve dönmüş)hava şartları dediler belki de moraller bozuk .
    Milli Eğitim Bakanı Özer: "(Kahramanmaraş merkezli depremler) Tüm Türkiye'de okullarımızı 13 Şubat'a kadar 1 hafta tatil ediyoruz."

Kaynak : Anadolu Ajansı

8.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Sayın bozkurt kuralı koymak ve uygulamak devletin işi ve görevi. Ve nasıl ki Almanya Japonya gibi yerlerde acık bulunamiyorsa bizde de uygulanabilir. Ama.burada önemli nokta vatandaş ta bunu istemeli yolda oy kaybetmekten korkan hiçbir siyasi uygulamaz takip etmez.

Vatandaşın isteği ise bilmem kaçıncı imar barisi beklenmesi den, tahmini kaç kişi başvurması beklenmesi den bello değil mi.
    Malesef bizim ülkemizde devlet ile siyaseti birbirinden ayıramıyor vatandaş. netice itibariyle birileri sıkışınca adamını bulur o denetleyen memurun işine son verilir. Acı ama gerçekler böyle
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 988/990 İlkİlk ... 488888938978986987988989990 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •