trendden indi isen tl longlamışsın demektir
trenden inme diye bişey yok
![]()
trendden indi isen tl longlamışsın demektir
trenden inme diye bişey yok
![]()
He oyle.. Sattim flatim.. TL deyim..uygun yerden geri almayi planliyorum.. daha ucuza mi alirim daha pahaliya mi alirim artik kismet..
Bende de durum karıştı bugun 1 2 kağıdı açamadım verdim baktım boşta çok para var bu sefer ne alsam derdine düştüm nereye baksam sıkıntı.
Neyse 20000 lot info aldım taban vurmuşlar kağıdı niye vurdularsa bilanço da iyiydi 7.38 ortalama olmuş.
Baktik hala çok para var babtas yazıldım ama yani elimde olmasa buradan almam.
Baktim para bitmiyor klimasan ek yapayım dedim.
Yani bugün mal sattıktaj sonra borsa niye gidiyor anladım.
Mal sattın ne yapacaksın parayı hadi bakalım. Dolar desen çık euro desen pert altın desen cort coin desen 10 bine gelsin alayım dedim 2 3 tane gelmiyor. Bu borsa patlayana kadar gidecek herhalde ne zaman patlar soru bu sadece.
Net belli olan Durum.
Yabancı 4 milyar usd falan bu sene sanırım sattı.
Bunu kim aldı.
Sen ben o
Bide pala emmi.
3 Ekim
Ve dün bize ne diyor.
Mal toplu
İstersek fezaya gideriz.
Taze para yoksa
Taze kredi var
O zaman para da var.
Yanı olması gereken.
Toplanmış sipek kağıdı gibi mevcut seviyeyi katlaması.
Tabii kolayda değil.
Yine de şuan borsa ile ilgisi olmayan kalmamış.
Kıvam tamam
Araba hızlanması lazım
Yanı bence
Sadece arada düzeltmeler olabilir.
Kasım sonuna kadar gitmesi lazım
Yurt dışında da primler vs var
Orasıda toparlanması lazım.
Sonra mi (2023)
GLOBAL TSUNAMİ
Düşünmek bile istemiyorum.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bendeki olay biraz endeks grafigi ile ilgili abi... Olasi senaryo kafamda .. Grafik beklentim dahilinde ilerlerse başari.. ilerlemezse ve beklentimi iptal ettirecek fiyat hareketi gelirsede daha kotu maliyetlenme oluyor.. Stop her zaman hep var.. Gunici al satta cok yapiyorum su siralar bantas bendede vardi sattim hala sattigim yerin ustundepetkimde iyi durumdayim ama
Size katiliyorum global tsunamiyi 1 2 aydir dile getiriyorsunuz . Peki soyle bir soru sorayim . Herkesin borsaya girdigi 4.000 lerin cepte 4.500 5000 lere gideriz dedigi dususde bile maldan cikmayan sonuna kdr mal alan kredili mal alan kitleye neden para kazandirsinlar .
Herkes 3.ceyrek iyi gelecek orda verir cikariz hesabi yaparken girtlak malda iken kelli felli borsacilar yuzbinleri yonlendirip hepberaber borsada iken . Neden simdi degilde kasım sonu veya aralik beklesin .
Burdan sonra kimse gelmez . Gelende dususlerde girer zaten . Bence tm zamani ve ortami .
Yer İmleri