-
Bracknor 3650 para vermişti bence hisse vereceklerine göre yeni para almış olmalılar ama açıklamıyorlar. Daha önce aldıklarınıda çok sonra açıklamışlardı.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Toptan satışlar genelgesine göre belirlenecekmiş tahsisli sermaye arttırım fiyatı...
Son düzenleme : mesud; 22-04-2017 saat: 20:22.
-

Sanırım aradığımız cevab bu...
-
O zama mesud usta.. ilk aldigi hisselerle 2 ye kadar indirebildi orada sabitledi ve aldigi bu 3225 m adet hissenin ortalamasini 2 civari yapti diyebilirmiyiz. Ilk aldigi 1.5 m adet civari kagidi geri vermek zorunda ise piyasadan geri alacagini varsayiyorum. Dogru olabilirmi. Bence bu durum gecerli ise bu hafta hareket pazartesi itibari ile baslar. Hisse toplamak icinde 2 altina kagidi vurabilir. Ben artik duragan olacagini sanmiyorum.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ya aşağı ya yukari.. referandum gecti.. körfez ulkelerinin bekledigi oldu. Artik bi hareket gelmeli.. yakin zamanda ilk haber 2 mayis bilanço.. ama arada anlasma haberleri gelebilir.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Hisse toplamak için 2 altına vurursa daha mal kaptırır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Hissenin zıplama yapması için tam zamanı
İnşallah yanıltmaz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Tahsisli sermaye arttırımı birkaç defa olacak diyor. Keyiflerine kalmış artık... Pek çok seçenek var...
Halka arzdan bugüne Oylum'un işlem hacmine göre fiyat ortalaması yaklaşık 2.10 lira...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri