Sayfa 99/948 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 785 - 792 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. "08/06/2017 Tarihinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılması." ........ olağan değil ..... https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/605077
    YTD --- YTD --- YTD
    --- YTD ---- YTD ---

2. Kapa haber dustu yorumlayabilecek var mi ?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. gjgj.jpg

neyin kafasındalar . .niye sürekli itiraz .. itiraz ettikleri de ne .. tutanakları kim yazacak. .buna bile itiraz .. amaç ? bu adam ve vekili gıcık etti :D
    YTD --- YTD --- YTD
    --- YTD ---- YTD ---

4. thhh.jpg
    kim haklı kim haksız ? kim doğru söylüyor ?
    YTD --- YTD --- YTD
    --- YTD ---- YTD ---

5. fsfsdf.JPG
    ekteki fotoda (2)de yazan "ç" den bahsediyor ...(fotoda ben yanlış "ç" yi işaretlemişim)

http://www.spk.gov.tr/apps/Mevzuat/M...spx?nid=123232
    Attached Images Attached Images
    YTD --- YTD --- YTD
    --- YTD ---- YTD ---

6. ç) Son üç yıllık finansal raporları, ...-->> eee bunu zaten her bilanço döneminde KAP a yüklüyorlar zaten sanırsam .. bunda sorun olmaması lazım ?
    f) Varsa son üç yıllık bağımsız denetim raporları, -->> buda aynı şekilde her bilanço döneminde ekleniyor diye biliyorum...
    ğ) Varsa gayrimenkul değerleme raporları. --bunu bilemiycem.. zaten "varsa" denmiş...

sorun nerde . .bunlar bizim bilanço dönemlerinde gördüğümüz bilgilendirmelerden farklı mı ? olay nedir neye itiraz ediliyor onu anlamadım
    YTD --- YTD --- YTD
    --- YTD ---- YTD ---

7. ybb.JPG

gördüğüm detayları ayrı ayrı atıyorum okudukça .. tek bi kişi karşı çıkıyo onunda sebebini yukarda k igibi açıklamışlar .. ancak sebepleri anlamsız gibi ..((bahsettikleri bilgiler kap taki bilgiler dışında bişeyse bilemem))
    YTD --- YTD --- YTD
    --- YTD ---- YTD ---

8. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 99/948 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •