Bunlarin eski meslegi diye yazmistim...sinek viziltisi bunlar... tahtayi bu hale getirenler icin...
Olmaz olmaz deme olmaz olmaz...
Bunlarin eski meslegi diye yazmistim...sinek viziltisi bunlar... tahtayi bu hale getirenler icin...
Olmaz olmaz deme olmaz olmaz...
Bedelli Allah' ýn emri. Yanýna bedelsiz de koyarlar.
Fiat 1.00 tl civarýnda olur oradan da Söke gibi kaymaya baþlar.
Geçenlerde organik sebze yetiþtirme falan diyorlardý.
Demek daha kötüsünü de bekliyorlar..
Kimler geldi kimler geçti..![]()
Sabah akþam bize sallarken bu tarz yazýlara gözünü kapatman için sana ne vaat ettiler.Ya da bu kiþiler ile organik baðýn mý var?Bizim dýþýmýzda bu kiþilere neden tek kelimen yok.Menfaatin ne?Badi sana soruyorum Badi.Sakýn hiç anlamýyoruma yatmaya kalkma buralarda.Bundan sonra hiçbir þey bu topicde senin için eskisi gibi olmayacak.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
2.23 te ikili dip yapmasý lazým..ytd
Orascom Construction Industries (OCI) 2007 de hisse alacaðýný duyurdu... Ýzmirlioðlu ailesi.... ne yaptýnýz...
Ne yaptýðýnýz burda...
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/b...anacak-6252086
Öldünüz öldünüz dirildiniz...
BSOKE ye hisse aldýrdýnýz... %4...
Mali alan geri kusuyor. Tabi oyle bir el var ki durup dururken harekete gecip basiyor tokadi. Yahu Oyak daki arkadas madara oldun be...madem tasimiyacaksin niye mal alirsin. En dusuk yerlerdende cikarsin..... Tabi bu bize gosterilen ve bizim yorumumuz. Uzayip gider....
Gelelim bizim iyi egitimlilere ..... Fiyat les olmus...2008 olaylarina gore...
patronlar hala seyrediyor. Iteledigin mallari geri alamadin ki hala hisseyi buralarda baskiliyor yada baskilanmasina sesin cikmiyor.
Ben cok calisiyorum....sirket cok iyi gidiyor ve tahtada ben yokum diyorsan.....adama sormazlarmi ....nicin geri alim kararini uygulamiyorsun......sirket burdanda kar yazar.....en onemlisi yatirimcinizin yuzune gonul rahatligi ile bakabilirsiniz.
Ama sizi kimse anlayamadi ne halt karistirdiginizi. Ama imtiyaz ve yillardir yaptiginiz indiragandi de sonunda sizi kurtaramayacak.
Anlasilan Itibardan sonra para da kaybedeceksiniz.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/719278
Zarar 100 milyon gelmiþ,faaliyet karý 166 milyon ama maalesef kambiyo zararý bu kadar yüksek olunca sonuç böyle olmuþ...en azýndan en kötüyü görmüþ olduk ben þahsen yýlý kar ile kapatma ihtimalimizin yüksek olduðunu düþünüyorum.
Son düzenleme : EKSÝPNOS35; 09-11-2018 saat: 20:54.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Yer Ýmleri