Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
Gümüş 35e yolculuk öncesi son düzeltmeyi yapıyor bence
kozaa pazarlayıcısı hala yok değilmi piyasada yasemin5565 öyle bir nicki vardı geçen yine 13.30 da piyasaya çıkmıştı...
dedim yine çakacaklar yanılmasdık....
Abi uzak vade gram altın kontratı al geç. Zaten seni tanıdığımız kadarıyla en fazla tutacağın bir kaç hafta
Bir de altınla aynı getiriyi getiren bir emeklilik fonunu incelerken görmüştüm. Fonun %20'si altın, %80'i altına dayalı kira sertifikası gibi birşeydi. Belki bunlara da bakılabilir. Ama ne kadar güvenilir, bireysel yatırımcılara açık mı yoksa sadece fonlara falan mı veriliyor bilemedim.
Turkish lira slips further as Central Bank unlikely to raise rates
The Turkish currency dipped further Monday as few economic analysts expect the nation’s Central Bank to reverse an easing cycle that’s kept borrowing costs below inflation.
Read more: https://www.al-monitor.com/pulse/ori...#ixzz6YhUltdrR
Zigzag nerelerde
tradelik değil öyle deme 10 yıldır dolar tutarım...
hemde hiç dokunmadan...
artık dolara değilde böyle daha farklı enstrumanlara yatırım arayışı içindeyim...
bir nevi vioptan gelen parayı korumak maksatlı...
kazandığımı tl olarak tutamayacağıma göre mutlaka bir enstruman bulmalıyım...
Hergün 1500 üstü vaka
Bir ayda 50 bin
Bir senede 500 bin üstü
10 senede 5 milyon
Yarın aşı çıksa ne olur bu rakamlar zaten yalan rakamlar şuanda 1 milyondan fazla virüslü ortada dolanıyor 10 yıla gerek yok
Şahit cim senin tek yanlışın ne biliyormusun bırak bu arapça terimleri hilafet deme birlik de millet birliği ırk birliği türk birliği ama din birliği deme
Kimse din düşmanı değil sadece bugünkü yaşadıklarımız sorunlar dini kullanan ve ona inanan aptallar yüzünden
Kurunun yanında yaş da yanıyor
Vazgeç islam birliğinden bir halt olmaz
Bak 50 tane tarikat var aynı allaha aynı peygambere tapan biz içimizde din yüzünden ayrılıyoruz
DİN önceden birleştiriciydi şimdi uzun zamandır değil
Yer İmleri