Sayfa 99/999 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Viop - XXV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ucuza ne kaldı

bist dışıda olur

söyleyin alayım??

hangisi

altın

dolar

gümüş

oto

emlak

dana

gübre

poh

Poh...
    Asdas
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Gümüş 35e yolculuk öncesi son düzeltmeyi yapıyor bence

3. kozaa pazarlayıcısı hala yok değilmi piyasada yasemin5565 öyle bir nicki vardı geçen yine 13.30 da piyasaya çıkmıştı...

dedim yine çakacaklar yanılmasdık....

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    zgoldf var bu nasıl altın için.
    Abi uzak vade gram altın kontratı al geç. Zaten seni tanıdığımız kadarıyla en fazla tutacağın bir kaç hafta

Bir de altınla aynı getiriyi getiren bir emeklilik fonunu incelerken görmüştüm. Fonun %20'si altın, %80'i altına dayalı kira sertifikası gibi birşeydi. Belki bunlara da bakılabilir. Ama ne kadar güvenilir, bireysel yatırımcılara açık mı yoksa sadece fonlara falan mı veriliyor bilemedim.

5. Turkish lira slips further as Central Bank unlikely to raise rates
    The Turkish currency dipped further Monday as few economic analysts expect the nation’s Central Bank to reverse an easing cycle that’s kept borrowing costs below inflation.

Read more: https://www.al-monitor.com/pulse/ori...#ixzz6YhUltdrR

6. Zigzag nerelerde

7.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Abi uzak vade gram altın kontratı al geç. Zaten seni tanıdığımız kadarıyla en fazla tutacağın bir kaç hafta

Bir de altınla aynı getiriyi getiren bir emeklilik fonunu incelerken görmüştüm. Fonun %20'si altın, %80'i altına dayalı kira sertifikası gibi birşeydi. Belki bunlara da bakılabilir. Ama ne kadar güvenilir, bireysel yatırımcılara açık mı yoksa sadece fonlara falan mı veriliyor bilemedim.
    tradelik değil öyle deme 10 yıldır dolar tutarım...

hemde hiç dokunmadan...

artık dolara değilde böyle daha farklı enstrumanlara yatırım arayışı içindeyim...

bir nevi vioptan gelen parayı korumak maksatlı...

kazandığımı tl olarak tutamayacağıma göre mutlaka bir enstruman bulmalıyım...

Hergün 1500 üstü vaka
    Bir ayda 50 bin
    Bir senede 500 bin üstü
    10 senede 5 milyon
    Yarın aşı çıksa ne olur bu rakamlar zaten yalan rakamlar şuanda 1 milyondan fazla virüslü ortada dolanıyor 10 yıla gerek yok

Şahit cim senin tek yanlışın ne biliyormusun bırak bu arapça terimleri hilafet deme birlik de millet birliği ırk birliği türk birliği ama din birliği deme

Kimse din düşmanı değil sadece bugünkü yaşadıklarımız sorunlar dini kullanan ve ona inanan aptallar yüzünden

Kurunun yanında yaş da yanıyor

Vazgeç islam birliğinden bir halt olmaz

Bak 50 tane tarikat var aynı allaha aynı peygambere tapan biz içimizde din yüzünden ayrılıyoruz

DİN önceden birleştiriciydi şimdi uzun zamandır değil

Sayfa 99/999 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •