Sayfa 99/418 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 3343 madde; 785 - 792 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    sarı (4982) ve beyaz zorlanma bölgesi olabilir..bunun üzerinde 5198 var...
    Pala 4982 dedi, 4983 diyemedi.. yarın 4792 denenir ve kırılmaz ise güzel olur..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. 14'lere sıkıştık kaldık, karolinin bu rallide resmen nal topladı, tavan bile olsa derde derman olmaz artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    14'lere sıkıştık kaldık, karolinin bu rallide resmen nal topladı, tavan bile olsa derde derman olmaz artık.
    aslında yeşil beyaz paraleline girdi de, yerim dar diyor..bende ona fazla naz aşık usandırır diyorum.. bir türlü anlaşamıyoruz..
    her an yukarı yapsa itirazım olmaz.. ama para bende mal palada..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    aslında yeşil beyaz paraleline girdi de, yerim dar diyor..bende ona fazla naz aşık usandırır diyorum.. bir türlü anlaşamıyoruz..
    her an yukarı yapsa itirazım olmaz.. ama para bende mal palada..

Çıkmamak için çok direniyor, yay iyice geriliyor.

5. Daha ne kadar bu rezilliğe devam edecek, geçmişte de yazdık bunları ama piyasa gitmiyor ki karel gitsin diyenler ne derler şimdi acaba.

6. Tahtacının mal çıkma çabalarını mal değişimi olarak algılarız. Kendimizi kandırmak için bahanemiz hep hazırdır

7. Bayadır bakmiyordum, bir bakayım dedim. Tahtayı resmen çocuk oyuncağına çevirmiş. Sen buraya bunların eline düşecek kağıt mıydın bee karolin..

8. - Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın HAMLE Dijital Dönüşüm Çağrısı kapsamında Şirketimiz DİTAŞ liderliğinde Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. katkıları ile hazırlanan "Otomotiv Direksiyon ve Süspansiyon Sistemlerinde Sensör ve IoT İçeren Elektronik Rotil Geliştirmesi" projesi ile Bakanlık tarafından Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında desteklenmeye layık görülmüş,

Karel doğan gurubu şirketlerinden ditaşa katkıda bulunmuş.

Sayfa 99/418 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •